Broj nekretnine: 6/2021-P2

Novi TC „Slatina“! Višenamjenski poslovni prostor površine 16,82 m² lociran na prvom spratu tržnog centra, Slatina

Opis nekretnine

Prodaje se višenamjenski poslovni prostor površine 16,82 m² pozicioniran na prvom spratu tržnog centra „Slatina“. U blizini poslovnog objekta se nalaze poslovni objekti različitih namjena. Veliki stakleni portali čine ovaj prostor prozračnim i svijetlim. Poslovni prostor je jako funkcionalan i može se koristiti kao kancelarijski prostor, za manje poslovnice bilo koje vrste, sjedište manjih firmi, agencije, prodavnice i slično.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na prvom spratu novog Tržno-zanatskog centra „Slatina“. U krugu od cca. 300 metara se nalaze: Dom zdravlja, osnovna škola, obdanište, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, T.C. “Omega”, supermarket “Bingo” pošta, apoteke i banke.

Sadržaj:

Poslovni prostor se sastoji od glavne prostorije, toaleta i predprostora.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Aluminijska vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Keramičke pločice u toaletu i predprostoru.