Broj nekretnine: 67/2017-P1

NOVA CIJENA! Zemljište i borova šuma, površine 35.673 m², sa priključkom struje i potokom neposredno uz parcelu, naselje Tumare, Općina Lukavac

Opis nekretnine

Prodaje se zemljište i borova šuma ukupne površine 35.673 m². Nalazi se u naselju Tumare, Općina Lukavac, cca. 3 km od naselja Turija i 18 km od Lukavca. Do Tumara se dolazi asfaltnim putem koji prolazi kroz naselje Turija, a pri kraju asfalta nastavlja se makadamskim putem dužine cca. 1 km. Ovo je prava vazdušna banja sa očuvanom prirodom i gustom šumom. U neposrednoj blizini parcele nalaze se pravoslavna crkva i nekoliko vikendica. Sa donje strane parcele je potok, a sa gornje put koji vodi u naselje Brijesnica Donja. Uz samu parcelu postavljeni su stubovi sa strujom, a u neposrednoj blizini je i bunar arterac. U donjem dijelu parcela je ravna i moguća je izgradnja vikendice, a vlasnik posjeduje  urbanističku suglasnost za vikendicu. Uzevši u obzir dobru lokaciju nekretnine u očuvanoj prirodi, dobru saobraćajnu povezanost, pogodnost da budući kupac već ima struju i vodu uz samu parcelu, ova nekretnina je idealna za izgradnju vikend naselja ili odmarališta.

 

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.