Broj nekretnine: 11/2017-P2

NOVA CIJENA! ODLIČNA PONUDA! Atraktivno građevinsko zemljište površine 5371 m² sa kućom površine cca. 180 m² pored magistralnog puta M4, u neposrednoj blizini petlje „Šićki Brod“, industrijska zona Tuzla, naselje Donji Bistarac

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivno građevinsko zemljište ukupne površine 5371sa kućom gabaritnih dimenzija 10,00 x 9,00 m2 (podrum, visoko prizemlje i sprat). 2020 godine je renovirano kupatilo, i instalirano je električno centralno grijanje. Zemljište i kuća se nalaze u industrijskoj zoni grada Tuzle, neposredno pored magistralnog puta M4 Tuzla-Doboj, u blizini petlje “Šićki Brod“ odnosno čvorišta magistralnih puteva M4 i M18 (Tuzla-Sarajevo). U blizini se nalaze benzinske pumpe, farmaceutska kompanija “Zada”, servis automobila „Guma M“, Bau Centar, skladišni prostori i predstavništva mnogih etabliranih domaćih i stranih kompanija. Obzirom da se nalazi uz sam magistralni put i ima mogućnost prilaza sa magistralnog puta i alternativnog prilaza sa puta koji vodi kroz naselje Donji Bistarac prema Lukavcu, ova nekretnina je pogodna za komercijalna predstavništva i skladišta, auto salone, servise, stovarišta i druge komercijalne i proizvodne namjene.

Važno je napomenuti da je ovo rijetka nekretnina na tržištu, odlične zemljišne konfiguracije sa velikim poslovnim potencijalom, pozicionirana na savršenoj lokaciji i kao takva predstavlja odličnu investiciju za potencijalne investitore.

NAPOMENA: Moguća je podjela i prodaja parcele na dva ili tri dijela.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Zemljište se nalazi u industrijskoj zoni grada Tuzle, u naselju Donji Bistarac, neposredno pored magistralnog puta M4 Tuzla-Doboj, u blizini petlje “Šićki Brod“ odnosno čvorišta magistralnih puteva M4 i M18 (Tuzla-Sarajevo).

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.