Broj nekretnine: 74/2015-P

NOVA CIJENA – Prelijepa, kvalitetna villa, na samo 5 minuta od centra grada i odličnim pogledom na Tuzlu

Opis nekretnine

Prodaje se jedinstvena, prelijepa i veoma kvalitetna villa sa tri zasebne stambene jedinice, izgrađena na parceli 1.321 m². Nalazi se u naselju Brdo, na samo 5 minuta od strogog centra Tuzle i ima odličan pogled na grad. Pozicionirana u ulici Put Breza, do ove nekretnine dolazi se ulicom “Kaldrma” pored Jalske džamije i Pašagine vile. Ovo je idealno mjesto za ljude koji žele da žive u gradu, a da u isto vrijeme uživaju u čistom zraku, obilju zelenila i mirnom porodičnom životu.

Sastoji se iz dva dijela, tj. većeg objekta sa dva velika stana i manjeg objekta sa kancelarijom sa čajnom kuhinjom, poslovnim prostorom i kotlovnicom u prizemlju, i trosobnim stanom na spratu. Nekretnina je izgrađena 1980. godine i adaptirana je u više navrata. 2008. godine zaminjenjen je krov sa kompletnom krovnom konstrukcijom i izolacijom. 2010. godine izmijenjene su elektro, vodo i kanalizacione instalacije u cijelom objektu, postavljena nova vanjska PVC/alu stolarija sa roletnama između stakala, nove podne obloge, keramičke pločice prve klase, nova hidro i termo izolacija, nova fasada, potporni zid obložen kamenom, nova kovana ograda i napravljen privatni parking za 4 vozila ispred objekta. Pored kuće je započeta garaža za 4 vozila za koju vlasnik posjeduje urbanističku dozvolu od nadležne Općinske službe.

Bitno je napomenuti da nekretnina ima dva odvojena, uređena dvorišta. Jedno ispred, a jedno iza.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Brdo, na samo 5 minuta od strogog centra Tuzle. Pozicionirana u ulici Put Breza, do ove nekretnine dolazi se ulicom “Kaldrma” pored Jalske džamije i Pašagine vile. Okružena je sa dosta zelenila, a nalazi se u mirnom dijelu naselja tako da budući kupci mogu boraviti u mirnom okruženju, a u isto vrijeme imati brz i jednostavan pristup gradu.

Sadržaj:

Veliki objekat:

Stan 1 ukupne površine cca. 120 m² sastoji se od:

Prizemlje – velika trpezarija sa kaminom i kutkom za odmor, 2 sobe, kuhinja, kupatilo, ulazni hol i hodnik sa stepeništem za sprat.

Sprat – dnevni boravak, 3 sobe, kupatilo, veliki hodnik, natkrivena terasa i balkon.

Stan 2 ukupne površine cca. 136 m² sastoji se od:

Potkrovlje – veliki dnevni boravak sa trpezarijom, 2 sobe, kuhinja, kupatilo, veliki hodnik, natkrivena terasa i veranda.

Manji objekat:

Prizemlje – Kancelarija sa čajnom kuhinjom ukupne površine cca. 25 m² i poslovni prostor/radionica sa toaletom ukupne površine cca. 40 m² . Kotlovnica.

Sprat – Stan ukupne površine cca. 75 m² sastoji se od:

Dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, 2 sobe, kupatilo i balkon.

Standard:

Centralno grijanje vlastita kotlovnica – čvrsta goriva. Vanjska PVC stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi brodski pod, laminat i keramičke pločice. Telefonski priključak. Kablovska TV. Privatni parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.