Broj nekretnine: 24/2018-P1

NOVA CIJENA! Kvalitetna kuća novije gradnje površine cca. 200 m², izgrađena na parceli 707 m², u blizini glavnog puta, naselje Lugovi, Bikodže

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetna kuća novije gradnje ukupne stambene površine cca. 200,00 m² i garažom u sklopu kuće površine cca. 45,00 m². Nalazi se 50 metara od glavnog asfaltnog puta, koji prolazi pored jezera Modrac, u naselju Lugovi – Bikodže, općina Lukavac. Dimenzije kuće su 15,10m X 10,55m, spratnost Sut+Pr+Pot, a izgrađena je 2010. godine na parceli ukupne površine 707,00 m². Prilikom izgradnje objekta vlasnik je vodio računa o kvaliteti ugrađenih materijala i namještaja, u što se kupac može uvjeriti već u prvom razgledanju kuće. Ispred i pored kuće se nalazi  potpuno ograđeno dvorište, a  u dvorištu pored kuće smješten je i pomoćni objekat sa ostavom i toaletom. Prilaz kući je sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje preko makadamskog puta dužine cca. 50 metara koji vodi do objekta. Sa balkona se pruža pogled na jezero Modrac koje je udaljeno cca. 200 metara. Glavne karakteristike ove nekretnine su mirno porodično naselje sa dosta zelenila, odličan kvalitet gradnje i ugrađenih materijala, i odlična saobraćajna povezanost.

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa električnim uređajima i kamin u dnevnom boravku ostaju budućem kupcu GRATIS. Ostali namještaj se može kupiti po dogovoru prodavca i kupca.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi 50 metara od glavnog asfaltnog puta, koji prolazi pored jezera Modrac, u naselju Lugovi – Bikodže, Općina Lukavac. Ovo je mirno porodično naselje naselje i ima dobru saobraćajnu povezanost.

 

Sadržaj:

Suteren:

– Ostava i stepenište

 

Prizemlje:

– Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, velikog kupatila, toaleta, hodnika, terase i stepeništa.

– Garaža

 

Potkrovlje:

– Sastoji se od 4 spavaće sobe, kupatila, hodnika, 2 balkona i stepeništa.

 

Pomoćni objekat:

– Ostava i toalet

 

Standard:

Električno/grijanje na čvrsta goriva. PVC vanjska stolarija sa “venecijanerima”. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi parket i keramičke pločice. Bunar.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.