Broj nekretnine: 84/2020-P1

NOVA CIJENA – EXTRA LOKACIJA – ZA INVESTITORE – Kuća površine cca. 190 m², na ravnoj parceli 586 m², pored Doma penzionera u Tuzli, sa 2 zasebna stana i garažom

Opis nekretnine

Prodaje se djelimično adaptirana, uknjižena kuća ukupne površine cca. 188,00 m², spratnosti Pr+1, a izgrađena na ravnoj parceli površine 586,00 m². Nalazi se iza Doma penzionera u Tuzli, na samo cca. 500 metara od strogog centra grada, u ulici Mehmeda Ef. Azabagića, u naselju Kula. Od južne magistralne saobraćajnice udaljena je cca. 70 metara, a od MUP-a TK udaljena je samo cca. 300 metara. Ovo je jednistvena lokacija jer je kuća pozicionirana u mirnom porodičnom naselju sa odličnim pristupom, a svi gradski sadržaji se nalaze u neposrednoj blizini.

Zbog veličine parcele na kojoj je izgrađena, blizine centra grada i kompleksa Panonskih jezera, ova nekretnina predstavlja dobru kupnju za investitore koji bi postojeći objekat proširili i nadogradili sa namjenom  iznajmljivanja soba i apartmana.

Kuća se sastoji od 2 zasebna  stana i garaže. Pristup kući i dvorištu je direktno iz ulice, a parcela na kojoj se nalazi u potpunosti je ograđena. Ispred kuće nalazi se uređeno dvorište sa asfaltiranim prilazom, a iza kuće nalazi se dvorište i dva manja pomoćna objekta (šupe). Kuća je priključena na gradsko centralno grijanje na kalorimetar/kaliometar.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi iza Doma penzionera u Tuzli, na samo cca. 500 metara od strogog centra grada, u ulici Mehmeda Ef. Azabagića, u naselju Kula. Od južne magistralne saobraćajnice udaljena je cca. 70 metara., a od MUP-a TK udaljena je  samo cca. 300 metara. U krugu od 700 metara se nalaze Panonska jezera, Općina Tuzla, Općinski i Kantonalni sud, Hotel Tuzla i Hotel Mellain, T.C. “Mercator”, supermarket “Bingo”, pošta, Mikro stanica Doma zdravlja, osnovne i srednje  škole, fakulteti i taxi/autobuska stajališta. Ovo naselje karakteriše odlična povezanost sa ostalim djelovima grada.

 

 

Sadržaj:

 

Prizemlje – sastoji se od dnevnog boravka,  jedne spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila i hodnika.

 

– Garaža.

 

Sprat – sastoji se od dnevnog boravka, 2 spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika, balkona, natkrivene terase i stepeništa.

 

– Dva pomoćna objekta (šupe) u dvorištu.

 

 

Standard:

 

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar/kaliometar.  Vanjska drvena stolarija sa aluminijumskim žaluzinama. Unutrašnja stolarija drvo. Podovi obloženi parketom,  laminatom i keramičkim pločicama.  Garaža. 4 klima uređaja. Telefonski priključak. Kablovska TV. Privatni parking.

 

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.