Broj nekretnine: 36/2022-P2

Moderna, luksuzna vila sa natkrivenom garažom i pomoćnim objektom, stambene površine cca.160 m² sa predivnom privatnom ograđenom baštom površine 960 m², izgrađena na odličnoj, mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini grada Živinica

Opis nekretnine

Prodaje se moderna, atraktivna kompletno namještena vila sa natkrivenom garažom i pomoćnim objektom izgrađena po najsavremenijim građevinskim standardima od vrhunskih materijala ukupne stambene površine cca. 160 m², spratnosti prizemlje+sprat+potkrovlje. Objekat je sagrađen na ograđenoj zemljišnoj parceli površine 960 m² na kojoj se nalazi prelijepa bašta i travanjak. Nekretnina je izgrađena 2011.godine ali je kompletno završena 2021 godine.  Stambeni objekat se odlikuje  vrhunskim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim stambenim prostorom i odličnom, mirnom lokacijom sa  novom komunikacionom infrastrukturom. Sama vila se nalazi na lokaciji prepunoj zelenila, izdvojenoj od gradske buke.

PRIZEMLJE: Površina prizemlja je 9×9,50 m²,a sastoji se od prostranog dnevnog boravka i trpezarije, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, ulaznog hodnika i kotlovnice.

PRVI SPRAT: Sastoji se od dnevnog boravka, 2 spavaće sobe, hodnika, kupatila i terase.

POTKROVLJE: Sastoji se od velike prostorije koja se može prilagoditi različitim namjenama stambene površine cca. 60 m².

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u mirnom dijelu šire urbane gradske jezgre u ulici Stara Pruga/Kovači odnosno u blizini magistralnog puta Tuzla-Sarajevo. Od užeg centra Živinica udaljena je samo par minuta vožnje. Okružen je porodičnim kućama. U neposrednoj blizini se nalaze svi objekti neophodni za kvalitetan život.

Standard:

Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice (na pelet). Vanjska PVC termoizolaciona stolarija najboljeg kvaliteta. Kvalitetna drvena unutrašnja stolarija. Komarnici. Podovi laminat/parket. Kvalitena keramika u kupatilima. Ambijentalna LED rasvjeta sa senzorima u kući i van kuće.  Kapija na daljinsko upravljanje. Gradska voda i bunar sa hidroforom. Velika natkrivena garaža za fizički odvojena od vile. Kotlovnica. Urađena kvalitetna drenaža. Telefonski priključak. Kablovska TV. Internet. Kuća osigurana do kraja Augusta 2023.godine. Video i alarmni nadzor.