Broj nekretnine: 80/2021-P2

Moderan, djelomično adaptiran trosoban stan odličnog rasporeda prostorija, površine 80 m², Irac

Opis nekretnine

Prodaje se djelomično adaptiran, moderan trosoban stan uknjižene površine 80 , odličnog rasporeda prostorija u popularnom tuzlanskom naselju Irac. Stan se nalazi na osmom spratu stambene zgrade. Kvalitetna adaptacija, odličan raspored prostorija, te dobra orijentacija stana čine ovu nekretninu svijetlom i prozračnom veći dio dana. Stan je djelomično adaptiran 2017.godine. Zamijenjene su elektro i vodo instalacije, postavljena blindo vrata, kompletno adaptirani kupatilo, toalet i kuhinja, zamijenjene/urađene podne obloge, postavljeni automatski osigurači. Ulaz i sama zgrada su jako dobro održavani. U zgradi postoje dva lifta (putnički i teretni). Ispred i iza zgrade se nalazi prostrani parking prostor za stanare.

Lokacija

Nekretnina se nalazi u naselju Irac, u blizini Poreske uprave Tuzla i Behram begove medrese. U krugu od cca. 500 m nalaze trgovački centri „Bingo“, „Konzum“, „Robot“, glavna autobuska i željeznička stanica, Bosanski kulturni centar, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske obrazovne ustanove. Izuzetna saobraćajna povezanost i jednostavan pristup svim dijelovima grada čine ovu lokaciju atraktivnom za život.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Lamelni parket u sobama, laminat u hodniku i degažmanu. Kvalitetne keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i toaletu. Kablovska. Interfon. Klima uređaj. Protivprovalna vrata. Dva lifta.