Broj nekretnine: 36/2023-P2

NOVA CIJENA! Moderan, atraktivan stambeni objekat novije gradnje površine cca. 260 m², sa garažom i prelijepim dvorištem, izgrađen na ravnoj, lijepoj zemljišnoj parceli površine 385 m² na najljepšoj lokaciji u Lukavcu, u blizini centra grada

Opis nekretnine

Prodaje se odličan, kvalitetan stambeni objekat novije gradnje, sa prelijepim dvorištem izgrađen po savremenim građevinskim standardima, ukupne površine cca. 260 m², spratnosti Pr+1+potkrovlje sa kotlovnicom i garažom. Stambeni objekat je izgrađen na ravnoj zemljišnoj parceli ukupne površine 385 m². Nekretnina se nalazi na lijepoj i mirnoj lokaciji, okružena individualnim stambenim objektima, u blizini centra grada. Stambeni objekat se odlikuje odličnim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom i atraktivnom lokacijom sa odličnom komunikacionom infrastrukturom. Pristup stambenom objektu je direktno sa asfaltnog puta.

SADRŽAJ:

Prizemlje: Prostran dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća soba, kupatilo, hodnik, ostava, kotlovnica i garaža.

Prvi sprat: Dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet, dvije terase i hodnik.

Potkrovlje: Otvoreni roh bau koncept pogodan za uređenje modernog stana sa svim priključcima i terasom.

 

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

 

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi na prelijepoj mirnoj lokaciji, udaljen par stotina metara od centra Lukavca.. Iako smješten na mirnoj lokaciji, u blizini se nalaze svi objekti neophodni za moderan način života kao što su trgovine,škole, pekara, apoteke i slično.

Standard:

Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice na pelet. PVC vanjska termoizolaciona stolarija. Unutrašnja PVC stolarija. Podovi kombinacija laminat/keramika. Klima uređaji. Automatski osigurači. Garaža sa automatskim daljinskim vratima.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.