Broj nekretnine: 16/2021-P2

NOVA CIJENA! Moderan, atraktivan novoizgrađeni stambeni objekat površine cca. 330 m², sa zemljištem površine 3610 m² na mirnoj lokaciji u blizini Kalesije, Gornji Rainci

Opis nekretnine

Prodaje se novoizgrađen, atraktivan, kvalitetan stambeni objekat izgrađen po savremenim modernim građevinskim standardima, ukupne površine cca. 330 m², spratnosti Pr+2. Stambeni objekat se sastoji od tri stana, i radionice i garažnog prostora sa kotlovnicom dimenzija 971×545 cm sa visinom stropa 411 cm. Stan u prizemlju sadrži dnevni boravak, trpezarijski i kuhinjski prostor te prostor predviđen za kupatilo. Nalazi se u visokoj roh bau fazi izgradnje. U prizemlju je razvedeno i podno grijanje.  Stan na 1. spratu je potpuno opremljen i funkcionalan. Sastoji se od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, terase i ulaznog hola. Stan na 2. spratu je u visokoj roh bau fazi te se može prilagoditi željama budućeg vlasnika.  Nekretnina se nalazi na lijepoj i mirnoj lokaciji, okružena individualnim stambenim objektima, udaljena od magistralnog puta M4 Tuzla- Zvornik samo minutu vožnje. Stambeni objekat se odlikuje se odličnim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom i dobrom lokacijom sa odličnom komunikacionom infrastrukturom. Moderan i funkcionalan dizajn  daje objektu reprezentativan izgled. Pristup stambenom objektu je direktno sa asfaltnog puta. Posebnu vrijednost nekretnini daje prostrana ravna parcela površine 3610 m² pogodna za izgradnju hale za proizvodne djelatnosti. Stambeni prostor se prodaje sa kompletnim namještajem i kuhinjom na prvom spratu.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

 

Sadržaj:

Prizemlje: Dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, kupatilo, hodnik.

Garažni i radionički prostor, kotlovnica.

I sprat: Dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, kupatilo, hodnik, terasa.

II sprat: Stambeni prostor u roh bau fazi.

 

 

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u blizini magistralnog puta  M4 Tuzla-Kalesija-Zvornik. Udaljen je cca. 5 kilometara od centra Kalesije i cca. 15  kilometara od Tuzle. Iako smješten na prekrasnoj mirnoj lokaciji,  u blizini se nalaze razni trgovački objekti, tržni centri, apoteke, benzinske pumpe, osnovna škola, odnosno poslovni objekti različitih namjena.

 

 

Standard:

Grijanje iz vlastite kotlovnice na čvrsta goriva. Podno grijanje. Kvalitetna termoizolaciona PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podne obloge kombinacija hrastov parket, laminat i keramika. Inox ograda na stepeništu i terasama. Interfon. Bunar.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.