Broj nekretnine: 4/2021-P1

MEJDAN – Stara kuća površine 90 m², na parceli 293 m², pored MI-BOSPO i Turističke zajednice TK

Opis nekretnine

Prodaje se stara, uknjižena duplex kuća ukupne površine cca. 90,00 m², spratnosti Pr+1, a izgrađena je na parceli površine 293,00 m². Nalazi se pored zgrade Turističke zajednice TK i mikrokreditne organizacije MI-BOSPO, u blizini južne magistralne saobraćajnice, naselje Mejdan. Pristup kući je omogućen iz dvije ulice. Sa donje strane iz ulice Mustafe Hukića, a sa gornje strane iz ulice Muftije ef. Kurta. Od  “Mejdanske” džamije udaljena je cca. 70 metara, a od SKPC “Mejdan” cca. 150 metara. Zbog blizine centra grada, T.C. “Tuzlanka”, kao i većine visokoškolskih ustanova, pored dobre lokacije za porodičan život, ova lokacija je veoma atraktivna i za iznajmljivanje.

Sa gornje (prednje) strane kuće nalazi se manje  dvorište sa nekoliko voćki i kapija koja vodi na ulicu  Muftije ef. Kurta. Sa donje (zadnje) strane nalazi se veliko ravno dvorište i kapija koja vodi u ulicu Mustafe Hukića. Pored kuće je pozicioniran pomoćni objekat – šupa, koja je takođe upisana u vlasničku dokumentaciju.

 

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Mejdan, pored zgrade Turističke zajednice TK i mikrokreditne organizacije MI-BOSPO, u blizini južne magistralne saobraćajnice, na samo cca. 300 metara od tržnog centra “Tuzlanka”. Nekretnina je pozicionirana na samo 10-tak minuta hoda od centra grada, a u krugu od cca. 700 metara nalaze se: T.C. “Tuzlanka”, SKPC “Mejdan”, supermarketi “Bingo”, “DM”, “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, osnovne  i srednje škole, većina fakulteta, obdanište, apoteke, banke, glavna autobuska stanica i taxi/autobuska stajališta.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.