Broj nekretnine: 65/2021-P1

Manji dvosoban stan površine 48 m², 1. sprat, Miladije

Opis nekretnine

Prodaje se dvosoban stan površine 48,00 m². Nalazi se na 1. spratu stambene zgrade u naselju Miladije. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, degažmana, hodnika i ostave. Glavne karakteristike ove nekretnine su niža spratnost, mali režijski troškovi, i svijetle i prozračne prostorije. Nekretnina posjeduje i podrumsku prostoriju. Ulaz u zgradu obezbijeđen je šifratorom, a zajednički parking za stanare nalazi se ispred i pored zgrade.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENA: Kroz stan prolaze cijevi centralnog gradskog grijanja ali u stanu nisu postavljeni radijatori.

Lokacija:

Stan se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u naselju Miladije. U krugu od 100 metara nalaze se supermarket „Bingo“, osnovna škola, obdanište, apoteke, policijska stanica, autobuska/taxi stajališta, a malo delje i “Bingo City Centar”, Poliklinika “Azabagić”, Bosanski Kulturni Centar, glavna autobuska i željeznička stanica.

Standard:

Grijanje na struju ili čvrsta goriva. Vanjska i unutrašnja stolarija drvo. Parket u sobama, kuhinji i trpezariji, hodniku i degažmanu. Teraca u kupatilu i ostavi. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Podrumska prostorija.