Broj nekretnine: 45/2020-P1

SNIŽENO! MANDIĆI – Vikendica površine cca. 50 m², na parceli 3375 m², sa voćnjakom i šumom, 300 metara od autobuske stanice

Opis nekretnine

Prodaje se vikendica površine cca. 50,00 m² sa terasom, šadrvanom,  voćnjakom i šumom. Nalazi se cca. 300 metara od autobuskog okretišta i dječijeg igrališta u naselju Mandići, Općina Tuzla. Od naselja Slatina i Tušanj udaljena je cca. 2 km, a od centra grada udaljena je cca. 10 minuta vožnje. Ova parcela je idealna za gradnju porodične kuće jer se nalazi u mirnom naselju sa dosta zelenila i odličnom saobraćajnom komunikacijom sa ostalim djelovima grada. Prilaz objektu je  sa makadamskog puta dužine cca. 100 metara, a on se nadovezuje na asfaltiranu cestu koja prolazi kroz naselje. Vikendica je dimenzija 6,5m X 5m, spratnosti Pr+Pot, a izgrađena je 1981. godine na parceli površine 3375 m². Ispred i iza vikendice se nalazi preko 20 stabala kruške, stabla jabuka, šljiva, oraha, aronije, višnje i drugo voće, a iza  šuma koja je u posjedu. U prizemlju vikendice nalazi se dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilom i manjim hodnikom, a u potkrovlju jedna soba i jedna manja prostorija. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu sa koje se pruža prelijep pogled na okolni krajolik, a šadrvan iza kuće je odličan za porodična druženja.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi cca. 300 metara od autobuskog okretišta i dječijeg igrališta u naselju Mandići, Općina Tuzla. Od naselja Slatina i Tušanj udaljena je cca. 2 km, a od centra grada udaljena je cca. 10 minuta vožnje. Od prve hir česme u naselju udaljena je cca. 150 metara. Ovo je mirno porodično naselje sa kućama novije gradnje, a karakteriše ga odlična povezanost sa svim dijelovima grada.

 

 

Standard:

Grijanje na kruta goriva. Drvena unutrašnja i vanjska stolarija sa roletnama. Pod brodski i keramičke pločice. Vlastiti vodomjer. Privatni parking.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.