Broj nekretnine: 16/2020-P2

Luksuzan, moderno koncipiran, kompletno namješten, novoadaptiran dvoiposoban stan sa zatvorenom lođom uknjižene površine 66 m² (stvarna cca. 69 m²), na odličnoj lokaciji, Brčanska Malta

Opis nekretnine

Prodaje se luksuzan, moderno koncipiran novoadaptiran dvoiposoban stan uknjižene površine 66,00 m² dok je stvarna površina od 69,00 m² dobivena preinakom male lođe u dnevnom boravku u stambeni prostor. Nekretnina se nalazi u naselju Brčanska Malta. Stan je kompletno adaptiran krajem 2019.godine. Prilikom adaptacije su korišteni najkvalitetniji, moderni materijali. Otvoren, moderan koncept stana sa prozračnim i svijetlim prostorijama, odličan raspored prostorija u stanu, vrhunski stepen adaptacije, tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini samo su neke od istakunuti vrijednosti ove kvalitetne nekretnine i čine je idealnom za ugodan porodičan život. Ispred i iza zgrade se nalazi parking prostor za stanare.

NAPOMENA: Stan se prodaje isključivo sa kompletnim namještajem.

Moguća je i zamjena stana za manji stan dvosoban stan novije gradnje površine između cca.40 do 45 m² na sličnoj lokaciji uz nadoplatu kupca.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Brčanska Malta. U krugu od 200 metara nalaze se razni ugostiteljsko-trgovački objekti, T.C. “Sjenjak”, apoteke, banke, supermarketi “DM”, “KONZUM”, “BINGO”, zelena pijaca, osnovne škole, obdaništa, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Najkvalitetnija PVC termoizolaciona višekomorna stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Tarket parket vrhunske kvalitete u dnevnom boravku, spavaćim sobama i trpezariji . Najkvalitetnije keramićke pločice u kuhinji, kupatilu i hodniku. Klima. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Dva lifta. Video nadzor.