Broj nekretnine: 44/2021-P1

NOVA CIJENA! Lijepa, potpuno adaptirana vikendica površine 50 m², na parceli 627 m², naselje Kužići, Miladije

Opis nekretnine

Prodaje se lijepa, potpuno adaptirana vikendica ukupne površine cca. 50,00 m², i spratnosti Pr+Pot. Nalazi se u naselju Kužići u Miladijama. Od Policijske stanice i južne magistralne ceste udaljena je cca. 500 metara. Pristup vikendici je direktno sa asfaltirane ulice Kužići koja prolazi kroz naselje. Izgrađena je na parceli površine 627,00 m², a kompletna parcela je ograđena i osunčana tokom cijelog dana. Prilikom adaptacije 2014. godine vlasnik je postavio novi krov i oluke, novu unutrašnju i vanjsku drvenu stolariju sa roletnama, izmijenio elektro i vodo instalacije, novu keramiku u kupatilu, kuhinji, hodniku i dijelu sobe, postavio nove podne obloge i uveo centralno grijanje na pelet. Vanjski zidovi su obloženi stiroporom i urađena je fasada.

Prizemlje i potkrovlje kuće su povezani drvenim unutrašnjim stepenicama. U prizemlju kuće nalazi se dnevni boravak, kuhinja, jedna manja prostorija (koja se trenutno koristi kao ostava, a moguće je koristiti i kao manju spavaću sobu), kupatilo i hodnik. Potkrovlje vikendice nije završeno.

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja, klima uređaj i kompletan namještaj ostaju budućem kupcu GRATIS!

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Kužići u Miladijama. Od Policijske stanice i južne magistralne ceste udaljena je cca. 500 metara. Okružena je porodičnim kućama i ima odličnu saobraćajnu povezanost. U krugu od cca. 700 metara nalazi se market “Bingo”, osnovna škola, obdanište, pivnica “Boris”, razni trgovački objekti i autobusko/taxi stajalište.

Standard:

Grijanje na pelet. Vanjska drvena stolarija sa roletnama. Unutrašnja stolarija drvo. Podovi obloženi laminatom i keramičkim pločicama. Klima uređaj. Telefonski priključak. Kablovska TV.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.