Broj nekretnine: 64/2021-P1

Lijepa, novija kuća površine cca. 200 m², na parceli 1076 m², naselje Lipnica, Opština Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se novija kuća ukupne površine cca. 200,00 m², spratnosti Pr+1+Pot, gabaritnih dimenzija 9,0m x 9,0m, a izgrađena je 2008. godine na parceli površine 1076 m². Nalazi se u ulici Peje Markovića, cca. 400 metara od “Z-Servisa” i prodavnice “F&N”, i cca. 1 km od fudbalskog stadiona, u naselju Srednja Lipnica, Opština Tuzla. Pristup kući je sa asfaltirane ulice koja prolazi kroz naselje, a onda makadamom u dužini cca. 100 metara se dolazi do kuće. Kompletna parcela je uređena i u potpunosti ograđena. Sa bočnih strana se nalazi dvorište, a iza kuće je veći plato sa voćnjakom. Ispred kuće se nalazi pristupni put i šuma.

U prizemlju kuće se nalazi garaža, manja ostava i kotlovnica sa ostavom za pelet. Garaža i ostava/kotlovnica su po sredini povezane “harmonika” kliznim vratima, a imaju i zasebne vanjske ulaze.

Vanjsko stepenište se bočne strane kuće vodi na sprat. Ispred ulaza u kuću nalazi se velika, natkrivena ljetna kuhinja sa prostorom za odmor. Iz ljetne kuhinje se ulazi na sprat kuće, a iz hodnika, drvenim ljestvama se moguće popeti na nezavršeno potkrovlje. Budući vlasnik kuće ima opciju da napravi vanjsko stepenište i da potkrovlje bude zasebna stambena cjelina. Glavne karakteristike ove nekretnine su kvalitetna gradnja i mirna porodična lokacija sa dosta zelenila.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Sadržaj:

Prizemlje – sastoji se od garaže, male ostave i kotlovnice/ostave za pelet.

– Sprat – sastoji se od velike ljetne kuhinje, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i balkona.

– Potkrovlje – nije završeno.

Standard:

Grijanje na pelet/čvrsta goriva ili struju. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Podovi obloženi laminatom i keramičkim pločicama. Kablovska TV. Telefonski priključak.