Broj nekretnine: 65/2022-P1

Kvalitetno i potpuno adaptiran dvoiposoban stan površine 63 m², Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetno i potpuno adaptiran dvoiposoban stan, uknjižene površine 63,00 m². Nalazi se na 4. spratu stambene zgrade sa liftom, u naselju Slavinovići. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, dječije sobe, kuhinje, kupatila, ostave, hodnika i predsoblja. 2007. godine vlasnik je potpuno adaptirao stan. Tom prilikom je izmijenio elektro i vodo instalacije, postavio novu PVC vanjsku stolariju boje drveta, novu unutrašnju drvenu stolariju, keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, hodniku, ostavi i dijelu dječije sobe, u sobama i predsoblju laminat, nove aluminijumske radijatore i protuprovalna ulazna vrata. Prilikom adaptacije zatvorena je lođa i spojena je sa trpezarijom. Trpezarija je odvojena pregradom sa kliznim vratima od dnevnog boravaka i tako je dobivena dječija soba. Stan je dvostrano orijentisan (jug-zapad), svijetao i veoma ugodan za boravak. Pored kvalitete gradnje nekretninu karakterišu i dobar raspored prostorija, niža spratnost, maksimalno iskorišten stambeni prostor i tražena lokacija sa dosta zelenila. Iza i ispred zgrade se nalazi  zajednički parking za stanare.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa električnim uređajima (kombinovani šporet, napa i mašina za suđe), krevet i ormar u spavaćoj sobi, plakar u hodniku, kupatilski namještaj i klima uređaj, ostaju budućem kupcu GRATIS!

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 4. spratu stambene zgrade sa liftom, u naselju Slavinovići. Naselje Slavinovići je jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi smještena je na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih Tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića, preko Sjenjaka i Stupina sve do strogog centra grada. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarket “Bingo”, TC. “Dramar”, Policijska stanica, Pošta, Medicinski institut “Bayer”, obdaništa, osnovne škole, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija PVC sa “venecijanerima”. Unutrašnja stolarija drvo. Laminat  u sobama i predsoblju. Prvoklasna keramika u kuhinji, kupatilu, hodniku, ostavi i dijelu dječije sobe. Klima uređaj. Automatski osigurači. Telefon. Interfon. Lift.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.