Broj nekretnine: 57/2023-P1

NOVA CIJENA! Kvalitetna parcela površine 2938 m², u blizini Elektrodistribucije i Hotela Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetna parcela površine 2938 m². Nalazi se cca. 500 metara od raskrsnice kod Hotela Tuzla i Elektrodistribucije, u naselju Vrapče. Parceli se pristupa direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje, a onda preko makadamskog puta dužine cca. 100 metara se ulazi na parcelu. Potpuno je ograđena, a sa donje strane okružena je porodičnim kućama. Sa ostalih strana okružena je livadama i šumom. Ovu parcelu karakteriše neposredna blizina centra grada i svih gradskih sadržaja. Zbog svoje lokacije i dosta zelenila koje je okružuje veoma je pogodna za izgradnju porodične kuće. Priključci vode, struje, telefona i kablovske TV se nalaze uz parcelu.

NAPOMENA: Pored prodaje vlasnik je zainteresovan i za zamjenu (za dva manja stana).

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi cca. 500 metara od raskrsnice kod Hotela Tuzla i Elektrodistribucije, u naselju Vrapče. U krugu od 700 metara nalaze se “Mercator”, osnovne i srednje škole, Univerzitet Tuzla, supermarket “Bingo”, apoteke, autobuska stajališta i ostali gradski sadržaji.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine