Broj nekretnine: 85/2019-P1

Kvalitetna kuća površine cca. 120 m², na parceli 465 m², pored glavnog ulaza u bivšu kasarnu, a sada kampus, Ulica Armije BiH

Opis nekretnine

Prodaje se kuća ukupne površine cca. 120,00 m² sa dvorištem površine cca. 384,00 m², spratnosti Pr+1+Pot. Nalazi se odmah pored glavnog ulaza u bivšu kasarnu, a sada kampus za visokoškolske ustanove i fakultete. Od raskrsnice na Brčanskoj Malti udaljena je  cca. 1,2 kilometra. Izgrađena je 2000. godine na parceli 465,00 m². Pristup kući je direktno iz ulice Armije BiH, a onda stepenice vode do dvorišta i kuće. Privatni parking se nalazi tik uz ulicu. Kompletna parcela na kojoj se nalazi je ograđena. U prizemlju kuće se nalazi ostava za pelet sa toaletom i kotlovnica. Ispred kuće, na ulazu za sprat, je napravljena terasa koja je pogodna za dnevni odmor i ljetna druženja, a na spratu se nalazi dnevni boravak i trpezarija, kuhinja, dvije spavaće sobe, kupatilo, hodnik, predulaz, veliki i mali balkon. Sa velikog balkona se pruža otvoren pogled na kampus, UKC i okolni krajolik. U potkrovlju je moguće napraviti još jedan trosoban stan površine cca. 80,00 m² sa zasebnim ulazom. 50 metara od kuće se nalazi autobuska stanica i pekara. Zbog svog položaja i blizine kampusa ova nekretnina je takođe atraktivna za iznajmljivanje studentima.

 

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Pored prodaje vlasnik je zainteresovan i za zamjenu za dvosoban stan u Tuzli.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi odmah pored glavnog ulaza u bivšu kasarnu, a sada kampus za visokoškolske ustanove i fakultete. Pozicionirana je u mirnom porodičnom naselju i ima pristup direktno sa asfaltnog puta. U krugu od 500 metara se nalaze supermarketi “Bingo”, pošta, ambulanta, policijska stanica, obdanište, osnovna škola i taxi/autobusko stajalište. Ovo naselje karakteriše odlična povezanost sa ostalim djelovima grada.

 

Standard:

Centralno grijanje na pelet. Vlastita kotlovnica.  Vanjska drvena stolarija sa žaluzinama. Unutrašnja stolarija drvo. Podovi obloženi parketom i keramičkim pločicama.  Telefonski priključak. Privatni parking.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.