Broj nekretnine: 40/2015-P

SNIŽENO! Kvalitetan, nedavno adaptiran stambeni objekat, stambene površine cca. 220 m², na zemljišnoj parceli površine 245 m², sa garažom površine 18 m², na atraktivnoj lokaciji, neposredna blizina centra grada, Goli Brijeg

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan stambeni objekat (vila) izgrađen po najsavremenijim građevinskim standardima, ukupne stambene površine 220 m² i spratnosti Pr+1+Pt. Ukupna površina pripadajućeg zemljišta je 245  m². Nekretnina se nalazi u naselju Goli Brijeg i udaljena je cca. 200 metara od centralnog gradskog jezgra. Objekat se odlikuje najvišim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspodjeljenim prostorom i odličnom lokacijom, te je podjeljen u tri funkcionalne cjeline. U prvoj cijelini (prizemlje) koja je trenutno u roh-bau fazi predviđena je izgradnja dvosobnog stan. U drugoj cijelini (I sprat ) se nalazi prostran dvosoban stan sa trpezarijom, kuhinjom, kupatilom, hodnikom, ostavom i balkonom. U potkrovlju se nalazi komforan identičan dvosoban stan. Stambeni objekat je adaptiran u periodu 2002-2014. Prilikom zadnje adaptacije urađena je kompletna drenaža oko objekta , postavljena kvalitetna vanjska izolacija (fasada) stiropor debljine 5 cm, te kompletno adaptirana garaža. Sam objekat je izgrađen od najkvalitetniji materijala, ima vlastitu kotlovnicu i ostalu prateću infrastrukturu. Objekat posjeduje i kvalitetnu uknjiženu garažu površine 18 m².

NAPOMENA: Stambeni objekat i garaža posjeduju svu vlasničku dokumentaciju (gruntovnica i katastar). Vlasnik je takođe zainteresovan za zamjenu za stan u Tuzli.

 

Lokacija:
Nekretnina se nalazi u mirnom, porodičnom naselju Goli Brijeg, u neposrednoj blizini strogog centra grada i Panonskih jezera. U krugu od 300 m se nalaze Narodno pozorište, MUP TK, pješačka zona, marketi “Dramar” i “Bingo” i autobuska/taxi stajališta.

 

Standard:
Centralno grijanje iz vlastite kotlane. Kvalitetna vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Vrhunska keramika u kuhinjima i kupatilima.Parket u sobama. Klima (2). Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Internet.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.