Broj nekretnine: 8/2014-I

Kvalitetan kancelarijski poslovni prostor (tri kancelarije) ukupne površine 150,75 m² sa skladišnim prostorom, Batva

Opis nekretnine

Izdaje se moderan i kvalitetan višenamjenski kancelarijski prostor sa tri kancelarije  u sklopu kojega se nalazi i skladišni prostor površine 67,75 m². Nekretnina se nalazi naselju Batva, u blizini centralne gradske zone Tuzle. Odlikuje se odličnim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspodjeljenim prostorom i mirnom lokacijom. Zbog velikih prozorskih portala i višestrane orijentacije nekretnina je veoma prozračna i svijetla tokom cijelog dana. Ovaj kancelarijski prostor je posebno atraktivan za predstavništva kompanija kojima je potreban i manji skladišni prostor. Odličan nivo opremljenosti prostora sa 4 telefonske linije, 2 direktne optičke veze( BH Telecom i kablovska televizija), razvedena računarska mreža, klimatiziranost, parking za 5 vozila, dobra saobračajna komunikacija sa centrom grada, čine ovaj prostor odličnim izborom za kompanije koje žele da imaju poslovne kancelarije u blizini samog centra grada ali ipak žele da zadrže niži nivo eksponiranosti.

NAPOMENA: Postoji mogućnost izdavanja prostora sa kancelarijskim inventarom.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Batva, na samo par minuta od centra grada i svih gradskih sadržaja i ima pristup direktno sa asfaltnog puta. U krugu od 700 m se nalaze stadion “Tušanj”, TC “Omega”, SC “Mejdan”, marketi “Konzum” i “Bingo”, osnovna škola, srednjoškolske i visokoškolske ustanove i autobuska/taxi stajališta.

Standard:

Kvalitetna vanjska PVC i unutrašnja drvena stolarija. Laminat u kancelarijama i holu. Keramičke pločice u čajnoj kuhinji i kupatilu. Klima uređaji. Automatski osigurači. Telefonski priključak. Brzi internet. Kablovska TV. Alarm.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.