Broj nekretnine: 67/2020-P2

NOVA CIJENA! Kvalitetan adaptiran trosoban etažiran stan površine 82 m² sa prelijepom zimskom baštom, Solina

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetno adaptiran trosoban etažiran stan površine 82,00 m² uknjižene u ZK. Nekretnina se nalazi u prizemlju adaptirane kuće na sprat sa odvojenim ulazima u Solini. Kvalitetna adaptacija stana, prelijepa zimska bašta, dobra dispozicija, mirna lokacija, prostrana vanjska bašta sa puno zelenila prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove nekretnine. Stan je većim dijelom adaptiran 2010. godine. Tom prilikom je zamijenjena vanjska i unutrašnja stolarija, elektro i vodo instalacije, parket, te keramika u kuhinji i kupatilu.

NAPOMENA: Stan je etažiran i u zemljišne knjige uveden kao stan bez bilo kakvih tereta.

Moguća je zamjena stana za manji stan na lokacijama Sjenjak, Brčanska Malta i Stupine veličine do 50 m².

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na prizemlju stambenog objekta u naselju Solina. Ispred stambenog objekta su lijepo uređene zelene površine. U neposrednoj blizini objekta nalaze se supermarketi „Bingo“i „Dramar“, a u krugu od 500 m i zelena pijaca, škola, obdanište, pošta, ambulanta i taxi/autobusko stajalište . Dodatna pogodnost za kupce je parking prostor ispred objekta. Ovo naselje pored nabrojanih pogodnosti karakteriše i odlična povezanost gradskim saobraćajem sa ostalim djelovima grada.

Standard:

Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice. Kvalitetna vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Lamelni parket u sobama. Keramika u kupatilu i kuhinji. Automatski osigurači.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.