Broj nekretnine: 67/2021-P2

Kvalitetan, adaptiran dvosoban stan sa terasom uknjižene površine 64 m² (stvarna cca. 66 m²), na odličnoj lokaciji, Brčanska Malta

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan djelomično adaptiran dvosoban stan uknjižene površine 64,00 m² dok je stvarna površina od 66,00 m² zbog površine terase koja samo manjim dijelom u ulazi u uknjiženu površinu stana. Nekretnina se nalazi u naselju Brčanska Malta. Stan je adaptiran u periodu do 2017.godine. Prilikom adaptacije je postavljena vanjska PVC stolarija, kompletno adaptirano kupatilo i kuhinja, ugrađena su kvalitetna protivprovalna vrata. Određenim preinakama dobiven je dodatni prostor površine cca. 5,00 m² koji može služiti kao prostor za spavanje ili radni prostor. Otvoren koncept stana sa svijetlim prostorijama, odličan raspored prostorija u stanu, tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini samo su neke od istakunuti vrijednosti ove kvalitetne nekretnine i čine je idealnom za ugodan porodičan život. Ispred i iza zgrade se nalazi parking prostor za stanare.

NAPOMENA: U oglašenu cijenu stana je uračunata kuhinja i ugradbeni plakari u hodniku.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Brčanska Malta. U krugu od 200 metara nalaze se razni ugostiteljsko-trgovački objekti, T.C. “Sjenjak”, apoteke, banke, supermarketi “DM”, “KONZUM”, “BINGO”, zelena pijaca, osnovne škole, obdaništa, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Kvalitetna PVC termoizolaciona višekomorna stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Lamelni parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i trpezariji . Kvalitetne keramićke pločice u kuhinji, kupatilu, terasi i dijelu hodnika. Klima. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Dva lifta. Video nadzor.