Broj nekretnine: 99/2016-P1

Kuća u izgradnji sa kompletnom projektnom dokumentacijom, na parceli površine 821 m², Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se kuća u izgradnji ukupne površine cca. 200,00 m², dimenzija 12m X 8m i spratnosti Sut+Pr+1, sa kompletnom projektnom dokumentacijom. Nalazi se u naselju Slavinovići, u blizini Turskog koleža, Hotela “Tehnograd” i policijske stanice. Izgrađena je na parceli površine 821,00 m². Prilaz kući je sa asfaltnog puta koji vodi kroz naselje, preko zajedničkog makadamskog pristupnog puta dužine cca. 100 metara. Nalazi se u mirnom dijelu naselja, okružena zelenilom i ima predivan pogled na okolni krajolik.

Uzevši u obzir mirnu lokaciju nekretnine, dobru saobraćajnu povezanost sa gradom i pogodnost da budući kupac već ima komunalne priključke u blizini parcele, ova kvalitetna nekretnina je idealna za miran porodičan život.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Slavinovići. Udaljena je cca. 500 metara od “Turskog koledža”, i cca. 650 metara od policijske stanice, supermarketa “Bingo”, Hotela “Tehnograd”, osnovne škole, pošte, apoteke i taxi stajališta. Okružena je porodičnim kućama i ima dobru saobraćajnu komunikaciju sa ostalim dijelovima grada.

Standard:

Suteren:

– Ukupne površine cca. 36,96 m². Sastoji se iz jedne podrumske prostorije i stepeništa.

Prizemlje:

– Ukupne površine cca. 79,25 m². Sastoji se iz dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, kupatila, hodnika, stepenišnog prostora, kotlovnice i garaže.

Sprat:

– Ukupne površine cca. 81,33 m². Sastoji se iz dvije spavaće sobe sa garderoberima, spavaće sobe, dva kupatila, hodnika, terase i stepenišnog prostora.

Napomena: 

Vlasnik je zainteresovan i za zamjenu za jednoiposoban ili manji dvosoban stan u Tuzli.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.