Broj nekretnine: 143/2016-P1

SNIŽENO – Kuća površine cca. 140 m², izgrađena na parceli 2605 m², Puračić

Opis nekretnine

Prodaje se kuća ukupne  površine cca. 140,00 m². Nalazi se na sporednoj cesti, cca. 300 metara od benzinske pumpe “Nasko”, u naselju Puračić, opština Lukavac. Preko puta kuće se nalazi firma “Kombax” d.o.o., koja se bavi šivanjem zaštitne odjeće. Kuća je spratnosti Pr+1, a izgrađena je 1971. godine na parceli površine 2.605 m². Ispred kuće se nalazi dvorište, a iza kuće njiva i pomoćni objekat koji se sastoji od garaže, toaleta, ostave i štale. Pristup je direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje. Zadnja adaptacija je urađena 2009. godine i tada je vlasnik je postavio novi crijep, nove oluke, nova ulazna vrata za prizemlje i sprat i uradio fasadu. Kuća posjeduje i 2 bunara.

NAPOMENA:  Pored prodaje, vlasnik je zainteresovan i za zamjenu za stan  u  Lukavcu  ili Tuzli.

 

Lokacija:

Kuća se nalazi na sporednoj cesti, cca. 300 metara od benzinske pumpe “Nasko”, u naselju Puračić, opština Lukavac. Preko puta kuće se nalazi firma “Kombax” d.o.o. Okružena je porodičnim kućama i sa dosta zelenila. Osnovna škola, apoteke, prodavnice i autobusko stajalište se nalaza cca. 500 metara od kuće.

 

 Sadržaj:

Prizemlje:

– Sastoji se od 2 sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, toaleta, hodnika, ostave i stepeništa.

Sprat:

– Sastoji se od 4 sobe, predsoblja, ostave, balkona i stepeništa.

Pomoćni objekat:

– Sastoji se od garaže, toaleta, ostave i štale.

 

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija.  Podovi brodski pod i keramičke pločice. Telefonski priključak. Kablovska TV. Privatni parking. Garaža. Dva bunara.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.