Broj nekretnine: 21/2021-P1

NOVA CIJENA! Kuća površine cca. 130 m², na ravnoj parceli 603 m², u blizini osnovne škole i Doma kulture, Gornja Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se uknjižena kuća ukupne površine cca. 130,00 m² i spratnosti Pr+1, sa velikim dvorištem iza kuće. Nalazi se u Gornjoj Tuzli, u ulici A. Saračevića – Ace, cca. 200 metara od osnovne škole i Doma kulture. Pristup kući je direktno iz ulice koja prolazi kroz naselje, a izgrađena je 1986. godine na ravnoj i kompletno ograđenoj parceli površine 603,00 m². Dimenzije kuće su 9,0m x 8,0m. Pozicionirana je tako da se veći dio dvorišta nalazi iza kuće, a ispred kuće je prilazni put. Prizemlje i sprat su povezani unutrašnjim stepenicama. U prizemlju kuće se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom, jedna soba, kupatilo, toalet, hodnik, ulazni hol i stepenište. Na spratu kuće se nalaze 4 sobe, kupatilo, hodnik i balkon. U dijelu suterena, sa zadnje strane kuće, je napravljena ostava za ogrev.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u Gornjoj Tuzli, u ulici A. Saračevića – Ace, cca. 200 metara od osnovne škole i Doma kulture. Okružena je porodičnim kućama i ima odlučnu saobraćajnu komunikaciju. U neposrednoj blizini se nalazi market “Bingo”, obdanište i dvije džamije.

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva. Vanjska i unutrašnja stolarija drvo. Podovi obloženi brodskim podom i keramičkim pločicama. Telefonski priključak. Privatni parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.