Broj nekretnine: 59/2023-P1

Jezero Modrac – Lijepa vikendica sa pogledom na jezero, Prokosovići

Opis nekretnine

Prodaje se lijepa vikendica na 3 etaže, ukupne površine cca. 120,00 m², sa pogledom na jezero Modrac. Nalazi se na cca. 300 metara od restorana “Sidro” i hotela i restorana “ROBINZON”, u naselju Prokosovići.  Do vikendice se dolazi glavnim putem koji vodi uz jezero, a skretanje prema vikendici je odmah iza restorana “Sidro”. Pristup u dvorište je direktno sa asfaltiranog puta koji prolazi kroz naselje, a okružena je lijepim, novijim kućama, vikendicama i zelenilom. Vikendica je spratnosti Pr+1+Pot, a izgrađena je na parceli ukupne površine 951 m². Dio parcele je ravan, a drugi dio je šuma koja se spušte prema padini sa bočne strane vikendice. Ovaj dio parcele je, zbog velikog drveća i odlične hladovine tokom cijelog dana, pogodan za izgradnju šadrvana ili postavljanje stola sa klupama. Sa zadnje strane vikendice se nalazi pomoćni objekat sa ostavom za alat i drva, i vanjskim toaletom. Sve 3 etaže vikendice imaju zasebne ulaze i terase. U prizemlju vikendice se nalaze jedna velika prostorija sa kuhinjom i velika terasa koja je okrenuta prema jezeru. Na spratu se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo, hodnik i velika terasa sa koje se pruža pogled na jezero. U potkrovlju vikendice se nalaze 2 spavaće sobe, ulazni hol sa kuhinjom, kupatilo i mala terasa koja je okrenuta prema šumi i okolnim vikendicama. U dvorištu se nalazi mala fontana i prostor za porodična okopljanja sa zidanim roštiljom od Bračkog kamena. Vikendica posjeduje aktivne priključke struje i vode.

 

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva i struju. PVC vanjska i unutrašnja stolarija. Podovi obloženi laminatom i keramičkim pločicama.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine