Broj nekretnine: 15/2023-P1

Jezero Modrac – Dvije prelijepe, kvalitetne vikendice uz jezero, Mustin zaliv, Priluk

Opis nekretnine

Prodaju se dvije potpuno namještene vikendice uz jezero Modrac, sa prelijepim pogledom na jezero. Nalaze se u “Mustinom zalivu”, u naselju Priluk, Općina Živinice. Vikendice su fizički odvojene, izgrađene su na zasebnim parcelama (katastarskim česticama), ali su omeđene jednom ogradom jer je jedan vlasnik za obje vikendice. Prodaju se zajedno, ali postoji i opcija kupovine samo jedne od ove dvije vikendice. Prilaz vikendicama je sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje Priluk, a onda preko makadamskog puta u dužini od cca. 100 metara se dolazi do vikendica. Obje vikendice su napravljene na uzvišenju tako da imaju dobar pogled, a u isto vrijeme su zaštićene od poplava i dizanja nivoa jezera.

Vikendica 1 – Ispred prve (bijele) vikendice se nalaze dvije ulazne kapije za vozila i veliki parking prostor za 10-tak vozila. Prilaz vikendici je popločan i okružen ukrasnim grmovima, cvijećem i voćkama. Iza ove vikendice nalaze se visoki borovi i terasa sa cvijećem koja je okrenuta prema jezeru. Sa terase iza vikendice vodi popločana staza do bazena u dnu parcele i kapiji koja izlazi na put pored jezera. Sa ove terase se takođe pristupa u veliku ostavu koja se nalazi u dijelu prizemlja. U drugom dijelu prizemlja se nalazi prednja terasa, ulazni hol, kupatilo, veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinja. Iz dnevnog boravka i kuhinje je izlaz na terasu iza vikendice, a iz dnevnog boravka unutrašnje stepenište vodi u potkrovlje. U potkrovlju se nalazi manji dnevni boravak, jedna spavaća soba sa balkonom i još jedna manja spavaća soba. Veličina parcele na kojoj se nalazi ova vikendica je 862,00 m².

Vikendica 2 – Ova vikendica (boja breskve) se nalazi odmah pored prve (bijele) vikendice. Pristupa joj se sa popločanog prilaza pored vikendice 1, ili preko jezerske kapije  u dnu parcele pa onda kamenim pločama koje vode uzbrdo do vikendice 2. Iza leđa ove vikendice se nalazi pravougaoni dio parcele na kojem su u zadnjem dijelu posađene voćke. Između dvije vikendice se nalazi bunar, a pored ulaza u vikendicu 2 je napravljen veliki kamin – roštilj. Vikendica se sastoji od ulaznog hola, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupatila i velike polunatkrivene, ograđene terase sa prelijepim pogledom na jezero. U suterenu ispod ove terase se nalazi velika ostava. Iz ulaznog hola se pristupa tavanu koji je takođe moguće preurediti u korisni stambeni prostor. Veličina parcele na kojoj se nalazi ova vikendica je 948,00 m². Obje vikendice posjeduju priključke struje i vode.

 

NAPOMENA: Vikendice se prodaju potpuno namještene.

 

Standard:

Centralno grijanje na čvrsta goriva ili na struju. Drvena vanjska stolarija sa žaluzinama i drvena unutrašnja stolarija u vikendici 1. PVC unutrašnja i vanjska stolarija sa roletnama u vikendici 2. Podovi obloženi parketom i keramičkim pločicama. Klima uređaj u vikendici 1. Bunar. Privatni parking.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.