Broj nekretnine: 19/2023-P1

JEDINSTVENA NEKRETNINA U TUZLI – Luksuzna kuća okružena zelenilom, sa 5 soba, 4 kupatila, saunom, trim kabinetom, velikom terasom i garažom

Opis nekretnine

Prodaje se odlična, luksuzna kuća sa 5 spavaćih soba sa balkonima, 4 kupatila, saunom, trim kabinetom, velikom terasom i ostalim pratećim prostorijama. Kuća je okružena sa dosta zelenila i ima otvoren pogled na grad. Pored tražene i kvalitetne lokacije za stanovanje, idelana je za privatnu kliniku ili neku sličnu djelatnost koja pruža potpunu privatnost klijentima. Zbog veličine parcele moguće je izgraditi još jedan veći objekat ispod postojećeg. Pozicionirana je u naselju Slavinovići, na cca. 80 metara od raskrsnice sa semaforima i cca. 250 metara od Hotela Tehnograd i Policijske stanice. Pristupa joj se direktno iz ulice Put Križani, a ulaz u posjed je obezbijeđen kapijom na daljinsko upravljanje i alarmom. Pozicionirana je na vrhu parcele tako da je sklonjena od neželjenih pogleda i saobraćajne buke. Ukupna površina kuće je cca. 370,00 m², spratnost Sut+Pr+Pot, gabaritne dimenzije u suterenu 10m x 12m, a na spratu i potkrovlju 11,65m x 12m. Izgrađena je 2000. godine na parceli površine 1273 m². Prilikom projektovanja i izgradnje objekta vlasnik je vodio računa o najsitnijim detaljima i ugrađivani su najkvalitetniji materijali, prvokasni podovi i Njemačka prvoklasna sanitarija. Kompletna parcela je u potpunosti ograđena. Ispred kuće, kao i sa bočne strane, nalazi se uređeno dvorište prepuno drveća i zelenila, a  sa zadnje strane je popločan prolaz oko kuće. Sa bočne strane je uređen prostor za porodična druženja i odmor, a sa velike terase prvog sprata kuće pruža se otvoren pogled na grad. Ulaz u objekat je omogućen iz garaže u suturenu, kao i sa vanjske strane kroz ulazni hol na prvom spratu. U dijelu suterena se nalaze garaža i kotlovnica, dok se u drugom dijelu nalaze sauna, trim kabinet, kupatilo, ostava i stepenište koje povezuje suteren sa prvim spratom. Na prvom spratu se nalazi dnevni boravak u dva nivoa, trpezarija, kuhinja, ostava, kupatilo, vešeraj, velika terasa, ulaz, hol i stepenište koje povezuje sve etaže. U potkrovlju se nalaze 4 spavaće sobe sa balkonima, 2 kupatila, hodnik i stepenište.

Glavne karakteristike ove nekretnine su kvalitetna gradnja, veliki potencijal za investiciju, tražena i mirna porodična lokacija sa dosta zelenila i odličnom saobraćajnom komunikacijom sa svim dijelovima grada. Objekat posjeduje urbanističku, građevinsku i upotrebnu dozvolu.

 

Sadržaj:

 

  • Suteren – sastoji se od garaže i kotlovnice u jednom dijelu, dok se u drugom dijelu nalaze sauna, trim kabinet, kupatilo, ostava i stepenište koje povezuje suteren sa prvim spratom.

 

  • Sprat – sastoji se od dnevnog boravka u dva nivoa, trpezarije, kuhinje, ostave, kupatila, vešeraja, velike terase, ulaza, hola i stepeništa koje povezuje sve etaže.

 

  • Potkrovlje – sastoji se od 4 spavaće sobe sa balkonima, 2 kupatila, hodnika i stepeništa.

 

Standard:

Grijanje na lož ulje ili struju. Podno grijanje na spratu, a radijatorsko u  potkrovlju i suterenu. Vanjska stolatija PVC/drvo. Unutrašnja stolarija drvo. Podovi obloženi mermerom, parketom i keramičkim pločicama. Garaža. Privatni parking. Alarm.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.