Broj nekretnine: 6/2022-i1

IRAC – Kancelarija površine 29,19 m², uz glavnu saobraćajnicu

Opis nekretnine

Iznajmljuju se namještena kancelarije površine 29,19 m². Nalazi se u naselju Irac, na spratu poslovne zgrade GRAWE osiguranja. Kancelarija je povezana unutrašnjim vratima sa drugom kancelarijom, a svaka ima zaseban ulaz iz hodnika. Svi režijski troškovi (struja, voda i grijanje) su uračunati u cijenu.

Cijena mjesečnog iznajmljivanja kancelarije je 500 KM. Kancelarija ima i ostavu.

Pored kancelarije budući zakupci će koristiti i dva toaleta koji se nalaze na istom spratu. Poslovna zgrada u kojoj se nalazi kancelarija je pozicionirana uz ulicu 118. hrvatske brigade, posjeduje besplatan parking, a na cca. 50 metara od zgrade nalaze se autobuska/taxi stajališta.

Zbog svoje lokacije sa brzim ulazom/izlazom iz grada, velike frekvencije saobraćaja, blizine Kantonalne Porezne uprave, zgrade Vlade TK, Bingo City Centra, Bosanskog Kulturnog Centra, Hotela “Salis”, privrednih i administrativnih institucija, ova nekretnina je posebno interesantna za predstavništva manjih firmi, agencije, obrazovne institucije i slične djelatnosti.

Kancelarija posjeduju klima uređaj, a kompletan objekat je obezbijeđen alarmom, video nadzorom i vatro dojavom.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u ulici XVIII hrvatske brigade, u naselju Irac. Uz objekat se nalazi besplatan parking. Poslovni objekat se nalazi u neposrednoj blizini sjeverne i južne gradske saobraćajnice i ima odličnu komunikaciju sa ostalim djelovima grada. U krugu od cca. 500 metara se nalaze: Kantonalna Porezna uprava, zgrade Vlade TK, Bingo City Centar, Bosanski Kulturni Centar, Hotel “Salis”, “Robot”, “YISK”, “Babilon”, glavna autobuska stanica, fakulteti, srednje i osnovne škole, obdaništa, kulturni i sportski objekti, odnosno svi sadržaji neophodni za kvalitetan život.

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska i unutrašnja aluminijumska stolarija. Podovi parket i keramičke pločice. Telefonski priključak. Klima uređaj. Alarm. Video nadzor. Vatro dojava.