Broj nekretnine: 63/2022-P1

NOVA CIJENA – IRAC – Dvije manje kancelarije površine 29,50 m², pored zgrade Vlade TK

Opis nekretnine

Prodaju se dvije manje kancelarije, a svaka kancelarija je uknjižene površine 14,75 m². Nalaze se u naselju Irac, na spratu poslovne zgrade pozicionirane pored zgrade Vlade TK. Kancelarije su povezane unutrašnjim vratima, a imaju zajednički ulaz iz hodnika. Kupci mogu koristiti i zajedničke toalete koji se nalaze na istom spratu. Poslovna zgrada u kojoj se nalaze kancelarije je pozicionirana između Rudarske i Krečanske ulice, a sa prednje i zadnje strane zgrade nalazi se javni, besplatni parking. Na cca. 50 metara od zgrade nalaze se autobuska/taxi stajališta. Zbog svoje lokacije sa brzim ulazom/izlazom iz grada, velike frekvencije saobraćaja, blizine Kantonalne Porezne uprave, zgrade Vlade TK, Bingo City Centra, Bosanskog Kulturnog Centra, Hotela “Salis”, privrednih i administrativnih institucija, ova nekretnina je posebno interesantna za predstavništva manjih firmi, agencije, obrazovne institucije i slične djelatnosti. Kancelarije posjeduju klima uređaj.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Standard:

Centralno  gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja PVC stolarija. Podovi  laminat. Telefonski priključak. Klima uređaj.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.