Broj nekretnine: 38/2023-P2

IRAC! Djelimično adaptiran dvosoban stan površine 64 m², odlične dispozicije, sa potencijalom za pretvaranje u manji trosoban

Opis nekretnine

Prodaje se djelimično adaptiran, izuzetno funkcionalan stan površine 64 m² u tuzlanskom naselju Irac. Stan se nalazi na 15. spratu (nije posljednji) stambene zgrade. Odličan raspored prostorija, izražen potencijal za pretvaranje stana u manji trosoban (pretvaranjem trpezarije u spavaću sobu) prostran otvoren dnevni boravak,  samo su neke od kvalitetnih odlika ovoga stana. Nekretnina je adaptirana 2016. godine i tom prilikom je postavljena nova termoizolaciona PVC vanjska stolarija i protivprovalna vrata. Stan se nalazi u odličnom stanju i jako je dobro održavan. Ispred i iza zgrade se nalazi prostrani parking prostor za stanare.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru

Lokacija

Nekretnina se nalazi u naselju Irac, u blizini Poreske uprave Tuzla i Behram begove medrese. U krugu od cca. 500 m nalaze trgovački centri „Bingo“, „Crvena Jabuka“, „Robot“, glavna autobuska i željeznička stanica, Bosanski kulturni centar, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske obrazovne ustanove. Izuzetna saobraćajna povezanost i jednostavan pristup svim dijelovima grada čine ovu lokaciju atraktivnom za život.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Kvalitetna vanjska termoizolaciona PVC stolarija. Kvalitetan lamelni parket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Blindo vrata. Kablovska. Interfon.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.