Broj nekretnine: 96/2020-P2

INVESTICIJA-RIJETKA PRILIKA! Atraktivna rezidencijalna vila površine cca. 300 m² sa garažama, prelijepom baštom površine 499 m² na odličnoj gradskoj centralnoj lokaciji

Opis nekretnine

Prodaje se rijetka nekretnina na tržištu nekretnina , atraktivan, kvalitetan stambeni objekat (vila) sa garažama izgrađen po građevinskim standardima, ukupne površine cca. 300, spratnosti Pr+2 sa dva trosobna stana na prvom i drugom spratu. Objekat je sagrađen na zemljišnoj parceli površine 599 m². Nekretnina se nalazi na atraktivnoj, mirnoj lokaciji u ulici Bosne Srebrene, u neposrednoj blizini centralne gradske južne saobračajnice. Stambeni objekat se odlikuje se odličnim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom, prelijepom baštom i odličnom lokacijom sa dobrom komunikacionom infrastrukturom. Vila je sagrađena 1969.godine. Vila nije priključena na gradsku mrežu centralnog grijanja ali se podstanica gradskog grijanja nalazi na 30-tak metara i ostavljen je priključak za ovu kuću.

NAPOMENA: Zbog svoje atraktivne i jedinstvene pozicije u gradu, nekretnina i zemljište bi moglo biti interesantno potencijalnim investitorima u svrhu izgradnje stambeno poslovnih objekata, hotela ili zdravstvenih klinika.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u ulici Bosne Srebrene u neposrednoj blizini južne magistrale od koje je udaljen tridesetak metara ili minut hoda. U neposrednoj blizini se nalaze gradska autobuska i željeznićka stanica, KSC “Mejdan”, Robna kuća “Tuzlanka”, Bingo City Centar, osnovne i srednje škole i fakulteti.

Standard:

Centralno grijanje iz vlastite kotlane (električni kotao). Kvalitetna drvena unutrašnja i vanjska stolarija. Podne obloge kombinacija parket i keramika. Automatski osiguraći. Garaže. Telefonski priključak. Kablovska TV. Vlastita kotlovnica.