Broj nekretnine: 20/2022-P2

INVESTICIJA-ODLIČNA POSLOVNA PRILIKA! Atraktivni uknjiženi višenamjenski poslovni prostori modernog dizajna velikoga poslovnog potencijala, trenutno u funkciji salona ljepote i frizerskog salona , kvadratura 14,03 m² i 106,47 m² na atraktivnoj lokaciji sa velikom frekvencijom saobraćaja , SPO „Zlokovac“

Opis nekretnine

Prodaju se dva luksuzno namještena višenamjenska poslovna prostora, funkcionalno povezana, trenutno u funkciji salona ljepote i frizerskog salona sa razrađenom dugogodišnjom poslovnom djelatnosću. Uz prostore se opcionalno prodaje i kompletan inventar tako da ova nekretnina predstavlja fantastičnu i sigurnu dugogodišnju investiciju sa visokim stepenom povrata uloženih sredstava.

U suterenskom dijelu se nalazi salon ljepote (pedikir, manikir, masaža, aparati, solariji) sa ukupnom šest prostorija, recepcijom i prijemnim dijelom i toaletom ukupne uknjižene površine 106.47 m². Prostor je novoadaptiran, modernog dizajna.

U dijelu prizemlja se nalazi moderno koncipiran frizerski salon površine 14,03 m²  sa toaletom koji je također adaptiran.  Potencijalni kupac prostore može pretvoriti u manje klinike, ordinacije, hostel, tako da prostori zbog svoje pozicije u gradu, pristupačnog parkinga pružaju potencijalnim kupcima bezbroj poslovnih mogućnosti.

Izdavanje prostora pruža mogućnost potencijalnom kupcu za brz i siguran povrat uloženih novčanih sredstava.

OSIM PRODAJE POSTOJI I OPCIJA NAJMA PROSTORA.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u popularnom tuzlanskom naselju Zlokovac. Ovo naselje je veoma atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 600 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Konzum”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:                                                        

Centralno gradsko grijanje. Kaliometar. Vodomjer. Vanjska aluminjska šestokomorna termoizolaciona stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Vrhunske keramičke pločice u frizerskom salonu. toaletima i predulazu. Ambijentalna led rasvjeta. Automatski osigurači. Kablovska TV. Alarm. Video nadzor.