Broj nekretnine: 74/2021-P1

INVESTICIJA – NOVA CIJENA – Novoizgrađeni stambeni objekat cca. 160 m², pogodan za iznajmljivanje, u blizini Doma zdravlja i T.C. “Tuzlanka”

Opis nekretnine

Prodaje se novoizgrađeni stambeni objekat ukupne površine cca. 160,00 m², spratnosti Pr+1+Pot, gabaritnih dimenzija 6,0m x 10,0, a izgrađen je na parceli površine 172,00 m². Nalazi se 100 metara od srednje Medicinske škole, a odmah pored O.Š. “Pazar”, gimnazije “Ismet Mujezinović” i Zavoda za PIO/MIO, u ulici Pazar. Zbog neposredne blizine centra grada, Panonskih jezera, većine visokoškolskih ustanova i svih gradskih sadržaja, objekat je veoma atraktivan kako za život, tako i za iznajmljivanje soba i apartmana. Objekat je uknjižen i posjeduje sve potrebne dozvole (urbanistička, građevinska i upotrebna dozvola). U krugu od 300 metara nalaze se robna kuća “Tuzlanka” (bivša “Omega”), Dom zdravlja, S.C. “Mejdan”, a malo dalje i Panonska jezera, stadion “Tušanj”, Trg Slobode sa velikom fontanom i zelena pijaca.

Pristup objektu je direktno iz ulice Pazar, a kompletna parcela je ograđena. Prednja strana objekta graniči sa trotoarom, a sa bočne i zadnje strane kuće se nalazi dvorište u kojem je smještena i garaža dimenzija 4,0×5,0m. U garaži je izbetonirana ploča.

Objekat je zamišljen tako da ga je moguće koristiti kao 3 velika apartmana sa kupatilom i kuhinjom, a takođe je moguće napraviti 6 soba sa zasebnim kupatilima. Prizemlje, sprat i potkrovlje kuće su povezani unutrašnjim stepenicama. Prizemlje kuće je većim dijelom završeno, dok sprat i potkrovlje objekta nisu završeni ali su razvedene instalacije struje i vode, i postavljena je vanjska PVC stolarija. Objekat posjeduje aktivne priključke struje i vode. U ulici ispred objekta nalazi se parking.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Pazar. Okružena je stambeno-poslovnim objektima. U krugu od 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, T.C. “Tuzlanka”, Panonska jezera, većina visokoškolskih ustanova, supermarketi “MEGA-MARKET”, “Bingo”, “DM” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdaništa, osnovne, srednje škole i fakulteti, Trg Slobode, zelena pijaca, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Podovi obloženi keramičkim pločicama. Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak.