Broj nekretnine: 79/2020-P2

Funkcionalan trosoban stan niže spratnosti sa dvije velike lođe, površine 72 m², Sjenjak

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan trosoban stan sa dvije prostrane lođe, površine 72,00 m². Stan je niže spratnosti i nalazi se u zgradi lociranoj u popularnom tuzlanskom stambenom naselju Sjenjak. Osnovne odlike ove nekretnine su niža spratnost, trostrana orijentacija nekretnine koja joj daje puno svijetlosti i prozračnosti, funkcionalno iskorišten stambeni prostor i odlična lokacija sa svim neophodnim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Ulaz i unutrašnjost zgrade se dobro održavani, a posebna pogodnost za buduće kupce je prostrani parking koji se nalazi ispred i iza stambenog objekta.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u stambenoj zgradi, u popularnom tuzlanskom naselju Sjenjak. Ovo je naselje idealno za miran i ugodan porodičan život i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. U neposrednoj blizini stambene zgrade se nalazi jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Ovu lokaciju karakteriše neposredna blizina svih gradskih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”,“DM”, T.C. “Dramar”, privatne zdravstvene klinike, zelene površine, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta. Osnovna škola, obdanište i veliki park za djecu sa sportskim igralištem se nalaze u blizini zgrade što je dodatna pogodnost za mlađe bračne parove sa djecom.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Novi radijatori. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Vanjske roletne. Lamelni parket u sobama, trpezariji, hodniku i degažmanu. Keramika u kuhinji, kupatilu i toaletu. Internet. Kablovska. Interfon. Lift.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.