Broj nekretnine: 72/2016-P2

NOVA CIJENA! Funkcionalan, potpuno adaptiran dvosoban stan površine 58,00 m² sa garažom, Donji Mosnik

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan i kvalitetno adaptiran dvosoban stan površine 58,00 m². Nekretnina se nalazi na drugom spratu manje stambene zgrade u naselju Donji Mosnik. Stan je kompletno adaptiran u Maju 2016. godine pri čemu je postavljena nova vanjska termoizolaciona PVC i unutrašnja drvena stolarija. Na podove je postavljen laminat u sobama, a keramićke pločice u kupatilu, kuhinji, trpezariji i hodniku. Postavljena su nova blindo ulazna vrata, te kompletno zamijenjene vodoinstalacije i elektroinstalacije u stanu. Dobra lokacija, dvostrana orijentacija stana, prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove nekretnine. Nekretnina se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i balkona.

NAPOMENA: U cijenu stana uračunata je i garaža koja se nalazi odmah pored stambene zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Stan se nalazi u naselju Donji Mosnik, udaljena je  samo 100 metara od južne magistralne ceste i INA benzinske pumpe i 150 metara od T.C “Omega”. U krugu od 200 metara nalaze se T.C. “Omega”,supermarket ”Bingo“, osnovna škola, obdanište, glavna autobuska stanica, visokoškolske ustanove, ugostiteljsko-trgovački objekti i taxi/autobusko stajališta. Ovo naselje karakteriše i odlična saobračajna povezanost sa ostalim djelovima grada.

Standard:

Vanjska PVC termoizolaciona stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Laminat u sobama. Keramika u kupatilu, hodniku, trpezariji i kuhinji. Protuprovalna vrata. Automatski osigurači. Garaža.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.