Broj nekretnine: 57/2020-P2

SNIŽENO-PRILIKA!Funkcionalan dvosoban stan sa zatvorenom lođom uknjižene površine 55 m², Irac

Opis nekretnine

Prodaje se izuzetno funkcionalan stan uknjižene površine 55 u tuzlanskom naselju Irac. Stan se nalazi na 15. spratu (nije posljednji) stambene zgrade. Odličan raspored prostorija, mogućnost adaptacije po željama budućeg vlasnika, prostran otvoren dnevni boravak, samo su neke od kvalitetnih odlika ovoga stana. Stan je potrebno adaptirati. Ispred i iza zgrade se nalazi prostrani parking prostor za stanare.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru

Lokacija

Nekretnina se nalazi u naselju Irac, u blizini Poreske uprave Tuzla i Behram begove medrese. U krugu od cca. 500 m nalaze trgovački centri „Bingo“, „Konzum“, „Robot“, glavna autobuska i željeznička stanica, Bosanski kulturni centar, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske obrazovne ustanove. Izuzetna saobraćajna povezanost i jednostavan pristup svim dijelovima grada čine ovu lokaciju atraktivnom za život.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Drvena unutrašnja i vanjska stolarija. Lamelni parket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Blindo vrata. Kablovska. Interfon. Dva lifta u zgradi.