Broj nekretnine: 16/2022-P2

Funkcionalan dvosoban djelomično adaptiran stan sa balkonom površine 41 m², Miladije

Opis nekretnine

Prodaje se djelomično adaptiran, funkcionalan manji dvosoban stan s balkonom površine 41 m2 u naselju Miladije. Nekretnina je adaptirana 2000. godine i tom prilikom je ugrađena PVC termoizolaciona vanjska višekomorna stolarija, u sobama ugrađen kvalitetan laminat na podovima, postavljena nova protivprovalna vrata. Stan se sastoji od dva nivoa, na prizemlju se nalazi hodnik i kupatilo, a na prvom spratu dvije sobe i kuhinja.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina je smještena u stambenoj zgradi u Miladijama. U radijusu od cca. 100m smješteni su supermarket „Bingo“, tržni centar „Bingo City“, apoteke, obdanište ,osnovna i srednje škole, Bosanski Kulturni Centar, policijska stanica, glavna autobuska i željeznička stanica.

Standard:

Električno grijanje. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvo. Laminat u sobama. Keramičke pločice u kupatilu. Telefon. Kablovska TV. Internet.