Broj nekretnine: 1/2020-i2

Funkcionalan, adaptiran, namješten dvoiposoban stan površine 63 m², na odličnoj lokaciji, Brčanska Malta

Opis nekretnine

Izdaje se funkcionalan, adaptiran i kompletno namješten dvoiposoban stan, površine 63,00 m². Nekretnina je locirana u stambenoj zgradi u naselju Brčanska Malta (Super blok). Odlična dispozicija prostora, tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini samo su neke od prednosti ove nekretnine i čine je idealnom za ugodan porodičan život. 2012. godine su postavljena blindo vrata, instalirani novi aluminijski radijatori. Kompletno je adaptirano kupatilo i kuhinja. Postavljena vanjska PVC stolarija. Zajednički parking se nalazi iza zgrade.

NAPOMENA: Stan se izdaje kompletno namješten.

Lokacija:

Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u naselju Brčanska Malta.U radijusu od 300 metara nalaze se razni ugostiteljsko-trgovački objekti, T.C. “Sjenjak”, frizerski saloni, apoteke, banke, supermarketi “DM”, “KONZUM”, “BINGO”, osnovne škole, obdaništa, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

Standard:                                                        

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC termoizolaciona stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravku i spavaćoj sobi Keramičke pločice u kuhinji i kupatilu. Interfon. Blindo vrata.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.