Broj nekretnine: 28/2023-P2

FOČANSKA ULICA! Kuća sa bazenom uknjižene površine 77 m², sa pomoćnom zgradom i dvorištem površine 266 m², Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se stambeni objekat uknjižene  površine 77 m² (pr+1), sa pomoćnim objektom i garažom. Objekat je sagrađen na zemljišnoj parceli površine 266 m² na kojoj je izgrađen i vanjski bazen. Stambeni objekat se odlikuje odličnom lokacijom sa velikim potencijalom. Objektu je potrebna adaptacija.

PRIZEMLJE:  Dvije sobe, kuhinja, kupatilo, ostava.

PRVI SPRAT: Dnevni boravak, soba, kuhinja i trpezarija, kupatilo i zatvorena terasa.

Vlasnička dokumentacija je uredna (građevinska i upotrebna dozvola, Zk izvadak), a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u mirnom dijelu urbane gradske jezgre u ulici Fočanska, odnosno u neposrednoj blizini naselja Sjenjak , Visoke škole računarstva “Empirca” i sjedišta kablovske televizije TXTV. Od sjeverne gradske magistrale je udaljen par stotina metara, odnosno dva minuta vožnje novoasfaltiranim putem. Okružen je stambeno poslovnim objektima i porodičnim kućama. U neposrednoj blizini se nalaze svi objekti neophodni za kvalitetan život (prodavnice, pijaca, tržni centri, škole, obdaništa)

Standard:

Grijanje na struju. Drvena unutrašnja i vanjska stolarija. Podne obloge kombinacija parket i  keramika. Gradska kanalizacija. Garaža. Bazen.