Broj nekretnine:

EXTRA CIJENA – 4,50 KM/m² – Parcela površine 5497 m², cca. 600 metara od Elektrodistribucije i Hotela Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se parcela ukupne površine 5497 m². Nalazi se cca. 600 metara od raskrsnice kod Hotela Tuzla i Elektrodistribucije, u naselju Vrapče (Doline). Parceli se pristupa direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje, a onda preko makadamskog puta dužine cca. 100 metara se ulazi na parcelu. Dio parcele uz makadamski put je ravan, a dio je naget i obrastao šumom. Ovu parcelu karakteriše neposredna blizina centra grada i svih gradskih sadržaja.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi cca. 600 metara od raskrsnice kod Hotela Tuzla i Elektrodistribucije, u naselju Vrapče. U krugu od 700 metara nalaze se  “Mercator”, osnovne i srednje škole, Univerzitet Tuzla, supermarket “Bingo”, apoteke, autobuska stajališta i ostali gradski sadržaji.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.