Broj nekretnine: 29/2022-P1

Ekskluzivna kuća sa velikim zatvorenim bazenom, saunom, terasom površine 50 m² sa predivnim panoramskim pogledom i dvojnom garažom

Opis nekretnine

Prodaje se ekskluzivna kuća sa modernim zatvorenim bazenom površine 22,50 m², saunom, velikom terasom 50,00 m² sa predivnim panoramskim pogledom i pomoćnim objektom sa ostavom i dvojnom garažom za više vozila, površine 43,18 m².

Kuća je pozicionirana na vrhu brežuljka, bedemom zaklonjena od neželjenih pogleda i ima otvoren pogled na šumu i okolni krajolik. Nalazi se u naselju Požarnica – Savići, na cca. 2 km od skretanja sa glavnog puta M-18 Tuzla-Bijeljina i cca. 5 km od raskrsnice sa semaforima u Simin Hanu. Ukupna korisna površina kuće je 234,49 m², spratnost Sut+Pr+Pot, gabaritne dimenzije 9,62m x 11,27m, a izgrađena je na parceli površine 3588 m². Pomoćni objekat sa duplom garažom i ostavom je prizemni, gabaritnih dimenzija 8,26m x 6,49m i ukupne površine 43,18 m². Ulaz u posjed je obezbijeđen video interfonom, a kompletan prostor oko kuće i pomoćnog objekta je pokriven reflektorima.

 

 

Detaljan opis – riječi vlasnika:

 – Za život i odmor iz snova uživajte u ovoj ekskluzivnoj, modernoj vili opremljenoj do najsitnijih detalja, koja ima potpunu privatnost u urbanoj zoni nadomak Tuzle. Vila se nalazi na vrhunskoj i veoma traženoj lokaciji, na samo 9km od centra Tuzle, te u blizini nekoliko zračnih luka u Bosni i Hercegovini i u regionu uključujući: Međunarodni aerodrom Tuzla (25 min), Međunarodni aerodrom Sarajevo (2,5h), Međunarodni aerodrom “Nikola Tesla” Beograd (1,5h) i Međunarodni aerodrom Zagreb (3,5h). Imanje ima 3 kolna pristupa: iz pravca Tuzle, Kalesije i Bijeljine.

Vila ima 3 etaže: suteren, prizemlje i sprat. U prizemlju se nalazi lijep dnevni boravak sa trpezarijom, modernom kuhinjom, klima uređajem i luksuznim kaminom za opuštajuće večeri uz pucketanje vatre. U prizemlju se također nalaze i ulazni hodnik, master spavaća soba, te još jedna spavaća soba i WC sa masažnom tuš kabinom. Iz dnevnog boravka i master spavaće sobe izlazite na prekrasnu veliku terasu (50m2), gdje uz cvrkut ptica i poneku bojažljivu srnu možete uživati u panoramskom pogledu/vidikovcu  na zelenilo i okolinu od kojeg zastaje dah, te u pogledu na magično nebo sa zvijezdama tokom noći. U sklopu vile, na spratu, uređen je fantastičan prostor veličine  53 m2 kojeg čine predsoblje i master soba opremljena da primi 4 osobe, a po potrebi može da primi i više osoba ili da bude preuređen u teretanu. Idealno je za goste ili djecu.

Iz druge spavaće sobe u prizemlju se zatvorenim stepenicama, kojima se također može pristupiti sa terase, te vanjske strane kuće, spuštate u suteren sa luksuznom oazom mira – spa centar rasprostranjen na 88 m2. Ova spavaća soba, poput master spavaće sobe i dnevnog boravka, ima i pristup terasi, a može po želji biti preuređena u master garderober. Spa obuhvata moderan zatvoreni bazen površine 22,5 m2, sa mlaznicama za masažu i kompletnom bazenskom tehnikom i kotlovnicom. Bazen se ljeti može koristiti kao poluotvoreni, otvaranjem kliznog stakla kojim se izlazi na vanjsku terasu sa relax prostorom za ležaljke i sunčanje. U sklopu spa centra se nalazi i potpuno opremljena finska sauna, te WC i tuš kabina. Spa ima ukupno 4 pristupa: iz spavaće sobe, sa terase, vanjskih vrata i kliznih staklenih vrata. Vila posjeduje pored priključka gradskom vodovodu i vlastiti rezervoar za vodu koji je može uredno snabdijevati 7 dana u slučaju kvara na gradskoj mreži. Također raspolaže priključkom za TV kablovsku i WiFi.

U okviru ovog bajkovitog imanja veličine 3588 m2 ograđenog bedemom sa kovanom ogradom na daljinsko upravljanje, nalazi se fenomenalan šadrvan sa vanjskim roštiljem, baštinskim namještajem i česmom za nezaboravne gurmanske trenutke uz drage ljude.

Na imanju se također nalazi i pomoćni objekat u vidu garaže sa dva parking mjesta i ostavom, a ograđeno dvorište može primiti više vozila. Garaža ima mogućnost ugradnje solarnih panela na krovu ili se plato na krovu može iskoristiti u druge svrhe. Uz vilu se nalazi i zidana kućica za psa sa odgovarajućim boxom, projektovana u skladu sa eksterijerom vile i garaže.

Za ljubitelje rekreacije, u blizini vile postoje staze za šetnju i planinarenje. Vila je udaljena 15 minuta vožnje od jedne od najvećih turističkih atrakcija u Bosni i Hercegovini – Panonskih jezera. Do vodećih zdravstvenih ustanova u BiH i regionu – Univerzitetskog Kliničkog Centra Tuzla i Medical Institut Bayer, potrebno je 10 min vožnje. Imanje je idealan spoj prirode i potpunog ugođaja i mogućnosti koje nudi život u gradu, a iz svakog ugla odiše mirom i toplinom.

 

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Sadržaj:

Suteren – sastoji se od bazena, saune, kupatila, bazenskog postrojenja, manje otvorene terase, kotlovnice na lož ulje, i stepeništa koje povezuje suteren sa prizemljem i terasom u prizemlju.

 

Prizemlje – sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, 1/2 sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, velike terase, hodnika, ulaznog hola i drvenog stepeništa koje povezuje prizemlje i potkrovlje.

 

Potkrovlje – sastoji se od  jedne velike prostorije i manje prostorije sa rezervoarima za vodu.

 

Pomoćni objekat – sastoji se od dvojne garaže i velike ostave.

 

Šadrvan

 

Standard:

Grijanje na lož ulje – vlastita kotlovnica. Vanjska aluminijumska stolarija u suterenu, a u prizemlju i na potkrovlju je PVC. Unutrašnja stolarija drvo. Podovi obloženi parketom i keramičkim pločicama. Bazen. Sauna. Kamin. Klima uređaj. Garaža. Privatni parking. Video interfon.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.