Broj nekretnine: 34/2024-P2

Djelomično adaptiran dvosoban stan površine 59 m² sa zatvorenom lođom i balkonom, Paša Bunar

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan, dijelomično adaptiran dvosoban stan uknjižene površine 59,00 m². Stan se nalazi na 3. spratu stambene zgrade sa liftom, u naselju Paša Bunar. Nekretnina je djelomično adaptirana 2014. godine.  U kuhinji su zamijenjene vodoinstalacije. Kupatilo je kompletno adaptirano. Postavljeni su novi radijatori. Laminat je postavljen u hodniku , prelakiran je parket u sobama. Lođa je zatvorena kvalitetnom PVC vanjskom stolarijom. Glavne odlike ove nekretnine su funkcionalno iskorišten stambeni prostor, svijetle i prozračne prostorije i mirna lokacija bez gradske buke. Zbog blizine visokoškolskih ustanova ovaj stan predstavlja i odličnu investiciju u svrhu najma studentima. Ulaz i sama zgrada su dobro održavani. Ispred i iza zgrade se nalazi prostrani parking prostor za stanare.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija

Nekretnina se nalazi na 3. spratu stambene zgrade sa liftom, u naselju Paša Bunar. Ovo je miran dio grada, prepun zelenila, izdvojen od gradske buke ali u blizini gradskog jezgra i svih neophodni gradskih sadržaja. U krugu od cca. 500 metara nalaze se supermarketi “Bingo”, , „Crvena Jabuka“, salon namještaja “JYSK”, a malo dalje i „Robot“, glavna autobuska i željeznička stanica, Bosanski kulturni centar, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske obrazovne ustanove.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija (lođa zatvorena PVC vanjskom stolarijom). Lamelni  parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu. Aluminijumski radijatori. Lift. Kablovska TV. Internet.