Broj nekretnine: 11/2024-i1

CENTAR – Kancelarija površine 13 m², pored NLB Banke i Kantonalnog suda, zgrada Toranj

Opis nekretnine

Iznajmljuje se kvalitetan, namješten uredski prostor (kancelarija) površine 13,18 m². Nalazi se na drugom spratu poslovne zgrade “Toranj”, na odličnoj poslovnoj lokaciji, u neposrednoj blizini NLB Banke, Opštinskog i Kantonalnog suda i TC “Mercator”. Zbog svoje lokacije, blizine pravosudnih ustanova, zgrade Opštine Tuzla i više vodećih banaka, veoma je pogodan za kancelarijske djelatnosti, predstavništva manjih firmi i slične djelatnosti. U hodniku pored kancelarije nalaze se čajna kuhinja i zajednički toaleti. Iza zgrade nalazi se veliki parking.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na drugom spratu poslovne zgrade “Toranj”. Ovo je jedna od najprometnijih lokacija u gradu, kako za pješake tako i za vozila, zbog neposredne blizine škola i fakulteta, TC “Mercator”, stambeno-poslovnog kompleksa “Mellain”, ugostiteljsko-trgovačkih objekata, Općine Tuzla, Hotela  Tuzla, Općinskog i Kantonalnog suda, MUP-a TK, glavne pošte i velikog broja banaka.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija od eloksiranog aluminijuma sa termoizolacionim staklima. Untrašnja stolarija drvo. Pod laminat.  Automatski osigurači.  Telefonski priključak. Internet.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.