Broj nekretnine: 32/2023-P2

NOVA CIJENA! CENTAR GRADA! Kvalitetno adaptiran, trosoban stan površine 71 m², lociran na visokom prizemlju stambene zgrade , pogodan za advokatske i notarske kancelarije!

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetno adaptiran, trosoban stan uknjižene površine 71,00 m². Stan se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade u neposrednoj blizini MUP-a TK, Suda, Panonskih jezera i parka “Slana Banja”. U periodu od 2008. do 2022 godine vlasnik je adaptirao stan u par navrata. Glavne prednosti ove nekretnine su kvalitetna lokacija u centru grada i blizina svih gradskih sadržaja, kvalitetna adaptacija, trostrana orijentacija i svijetle i prozračne prostorije. Nekretnina posjeduje  podrumsku prostoriju i zajednički parking prostor za stanare zgrade.

NAPOMENA: Stan bi mogao biti posebno interesantan za advokate i notare kao potencijalne kupce zbog blizine Suda i pravosudnih institucija.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Stan se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade u naselju Centar. U krugu od 300 metara nalaze se: pješačka zona “Korzo”,T.C. “Avaz-Robot”, MUP-a TK,  T.C ”Merkator”, Općinski i Kantonalni sud, Panonska jezera, Gradski park, park  “Slana Banja”, sportski tereni, osnovne i srednje škole, banke, apoteke, taxi/autobuska stajališta i ostali gradski sadržaji.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Drvena vanjska termoizolaciona stolarija. Nova kvalitetna unutrašnja drvena stolarija. Kvalitetan laminat/parket u sobama i hodniku. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu. Telefonski priključak. Kablovska TV. Podrumska prostorija. Parking prostor za stanare zgrade.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.