Broj nekretnine: 14/2023-I2

CENTAR GRADA! Kvalitetan adaptiran poslovni prostor sa 3 kancelarije i čajnom kuhinjom površine 64 m² na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini Suda-FOR RENT

Opis nekretnine

Izdaje se kvalitetan, adaptiran višenamjenski poslovni prostor površine 64,00 m², pozicioniran  na kvalitetnoj lokaciji u gradu u naselju Centar.  Prostor je kvalitetno opremljen i moderno urađen pri čemu su korišteni najbolji materijali i oprema. Prostor se izdaje sa ili bez kancelarijskog namještaja. Poslovni prostor je multifunkcionalan te se može koristiti za širok spektar djelatnosti tipa notarski i advokatski ureda, ordinacija, sjedišta i predstavništva firmi, administrativne djelatnosti i ostalo. Prostor se sastoji od tri kancelarije, čajne kuhinje, toaleta, ulaznog hola i balkona.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni zakupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skver

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u atraktivnom tuzlanskom naselju Centar. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: Sud, osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, supermarketi “Robot” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca, notarski i advokatski uredi.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Kvalitetna PVC vanjska termoizolaciona stolarija najvišeg kvaliteta. Kvalitetna unutrašnja stolarija. Parket kao podna obloga prekriven tepisonima. Spušteni stropovi sa ambijentalnom LED rasvjetom . Kvalitetna keramika u toaletu. Interfon. Video nadzor.  Server. Protivprovalna vrata.