Broj nekretnine: 40/2021-P2

CAPPUCINO ZGRADA! Atraktivan trosoban stan novije gradnje sa lođom i balkonom, niže spratnosti površine 84,00 m², Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se moderno koncipiran trosoban stan novije gradnje površine 84,00 m² sa balkonom i lođom.  Stan se nalazi u jednoj od kvalitetnijih i traženijih zgrada u Tuzli, tzv. “Cappuccino”, pored T.C. “Dramar”, u naselju Slavinovići. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na  mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Stambena zgrada je useljena početkom 2009. godine i odlično je očuvana. Vanjska stolarija je kvalitetna višekomorna PVC, a unutrašnja drvo. Ulazna vrata su protuprovalna i protupožarna tipa „Jelovica“. Zbog primarno južne orijentacije stan je svijetao, prozračan i veoma ugodan za boravak. Pored visoke kvalitete gradnje, nekretninu karakteriše i izuzetna lokacija i otvoren pogled. Ulaz i unutrašnjost zgrade su odlično održavani, a ispred zgrade se nalazi privatni parking za stanare koji je kontrolisan elektronskom rampom i nadzornom kamerom. Stan je kratko korišten.

 

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENE: Stan je dostupan za pregled od 1.Augusta.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi tzv. “Cappuccino”, pored T.C. “Dramar”, na samom ulazu u naselje Slavinovići. Naselje Slavinovići su jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo” , Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole,T.C. “Dramar” apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku, sobama, predsoblju i hodniku. Kvalitetne keramićke pločice u kupatilu , toaletu, kuhinji, ostavi, balkonu i na lođi. Protuprovalna/protupožarna vrata. Vlastiti vodomjer.  Automatski osigurači. Telefon.  Kablovska TV. Interfon. Lift. Vanjske roletne.