Broj nekretnine: 34/2023 P2

NOVA CIJENA! BULEVAR! Moderan, kvalitetno adaptiran trosoban stan uknjižene površine 71 m² na atraktivnoj lokaciji

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetno adaptiran, moderan trosoban stan uknjižene površine 71,00 m². Adaptacija stana je urađena u periodu od 2019. do 2022.godine.Prilikom adaptacije je postavljena kvalitetna višekomorna vanjska stolarija (Velux) u kuhinji i kupatilu te termoizolaciona PVC stolarija u dnevnom boravku, spavaćim sobama i trpezariji. Ugrađena je nova kvalitetna unutrašnja stolarija. Zamijenjene su vodo i elektro instalacije. Postavljene su nove podne obloge od kvalitetnog laminata modernog dizajna u dnevnom boravku, spavaćim sobama i dijelu predsoblja. Postavljena je kvalitetna, moderna keramika u kuhinji, kupatilu i dijelu predsoblja. Ugrađena je moderna kuhinja sa savremenim uređajima. Postavljena su nova blindo vrata. Krov na zgradi je zamijenjen 2021. godine (urađena izolacija debijine 20 cm od staklene vune). Visok kvalitet adaptacije, moderan dizajn, maksimalna iskorištenost prostora, odličan raspored prostorija, otvorenost životnog prostora, fantastična lokacija su samo neke od karakteristika ove izuzetne nekretnine.

NAPOMENA: Kvalitetna i moderna ugradbena kuhinja i ugradbeni plakari rađeni po mjeri ostaju kupcu GRATIS!

 

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u stambenoj zgradi u naselju Bulevar. Ovo je jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi zbog neposredne blizine svih važniji gradskih institucija. U blizini zgrade se nalazi i jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Bulevara. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih gradskih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U krugu od 200 metara se nalaze: supermarketi “Bingo”, “DM”, “Konzum”, ugostiteljsko-trgovački objekti, Univerzitetski klinički centar, osnovne škole, obdaništa, zelene površine, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Kombinacija kvalitetne drvene/PVC vanjske stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Kvalitetana laminat u sobama. Keramićke pločice u kuhinji, kupatilu i dijelu predsoblja. Automatski osigurači. Blindo vrata. Klima uređaj. Kablovska TV. Interfon.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.