Broj nekretnine: 5/2023-P1

BULEVAR – Jedinstven, detaljno i kvalitetno adaptiran stan površine 96,70 m², na 3. spratu

Opis nekretnine

Prodaje se odličan, jedinstven, detaljno i kvalitetno adaptiran stan uknjižene površine 90,00 m², dok je stvarna površina stana 96,70 m².  Dodatna površina stana je dobivena dogradnjom balkona koji se nadovezuje na dnevni boravak. Stan se nalazi na 3. spratu stambene zgrade u ulici Maršala Tita, u veoma popularnom i traženom naselju  Bulevar. U krugu od cca. 100 metara se nalaze Hotel Mellain, Pivara Tuzla, Glavna pošta, zgrada Opštine Tuzla, Opštinski sud i druge ustanove. Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka, prostrane kuhinje i trpezarije, jedne spavaće sobe, kupatila, hodnika i balkona. Potpuna adaptacija stana je rađena 2006. godine. Vlasnik je prilikom adaptacije vodio računa o svim detaljima, a ugrađivani su najkvalitetniji materijali i oprema. Tom prilikom su izmijenjene elektro i vodo instalacije, postavljena je nova vanjska stolarija (kombinacija ALU/PVC) sa roletnama, ručno pravljena unutrašnja drvena stolarija i štokovi, postavljen vrhunski parket prve klase (“Spačva”) u sobama i dijelu hodnika, prvoklasna keramika u kuhinji sa trpezarijom, kupatilu, dijelu hodnika i na balkonu, a u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i trpezariji pojedini zidovi su obloženi kamenom. Svi zidovi su obijani “do cigle” i nanovo malterisani, postavljena je ambijentalna rasvjeta, a stropovi su ukrašeni i obloženi visokokvalitetnim drvetom i drvenim gredama. U dnevnom boravku je ugrađen veliki kamin na drva, a u kupatilu rezervoar za vodu i masažna kada. Police na zidu pored TV-a u dnevnom boravku se izvlače, a kablovi od ozvučenja i uređaja su u zidu. Prilikom nadogradnje balkona, u ovoj lameli urađena je i vanjska fasada zgrade. Pored svega navedenog, vlasnik je izveo instalacije struje, vode i centralnog grijanja prema krovu, a budući kupac može, uz potrebne dozvole, nadograditi još jedan sprat iznad ovog stana. Glavne karakteristike ove nekretnine su kvalitetna adaptacija, niža spratnost, dvostrana orijentacija, svijetle i prozračne prostorije i tražena lokacija sa dosta zelenih površina i svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa električnim uređajima (frižider sa zamrzivačem, šporet i napa), dva LG klima uređaja “Art Cool”, kompletna spavaća soba,  kupatilski namještaj, protočni bojler i kamin, ostaju budućem kupcu GRATIS!

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 3. spratu stambene zgrade u ulici Maršala Tita, u veoma popularnom i traženom naselju  Bulevar. U krugu od cca. 500 metara se nalaze Hotel Mellain, Pivara Tuzla, Glavna pošta, zgrada Opštine Tuzla, Opštinski i Kantonalni sud, MUP TK, Hotel  Grand Tuzla,  Urgentno Klinički Centar tzv. “Gradina”, supermarketi “Bingo”, “Bellamionix”, “DM” i “Mercator”, Mikrostanica Doma zdravlja, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdaništa, osnovne i srednje škole, fakulteti, apoteke,  banke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. ALU/PVC vanjska stolarija sa aluminijumskim žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama i dijelu hodnika. Keramičke pločice u kuhinji sa trpezarijom, kupatilu, dijelu hodnika i balkonu. Video nadzor. Telefonski priključak.