Broj nekretnine: 5/2023-P1

BULEVAR – Jedinstven, detaljno i kvalitetno adaptiran stan površine 96,70 m², na 3. spratu

Opis nekretnine

Prodaje se odličan, jedinstven, detaljno i kvalitetno adaptiran stan uknjižene površine 90,00 m², dok je stvarna površina stana 96,70 m².  Dodatna površina stana je dobivena dogradnjom balkona koji se nadovezuje na dnevni boravak. Stan se nalazi na 3. spratu stambene zgrade u ulici Maršala Tita, u veoma popularnom i traženom naselju  Bulevar. U krugu od cca. 100 metara se nalaze Hotel Mellain, Pivara Tuzla, Glavna pošta, zgrada Opštine Tuzla, Opštinski sud i druge ustanove. Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka, prostrane kuhinje i trpezarije, jedne spavaće sobe, kupatila, hodnika i balkona. Potpuna adaptacija stana je rađena 2006. godine. Vlasnik je prilikom adaptacije vodio računa o svim detaljima, a ugrađivani su najkvalitetniji materijali i oprema. Tom prilikom su izmijenjene elektro i vodo instalacije, postavljena je nova vanjska stolarija (kombinacija ALU/PVC) sa roletnama, ručno pravljena unutrašnja drvena stolarija i štokovi, postavljen vrhunski parket prve klase (“Spačva”) u sobama i dijelu hodnika, prvoklasna keramika u kuhinji sa trpezarijom, kupatilu, dijelu hodnika i na balkonu, a u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i trpezariji pojedini zidovi su obloženi kamenom. Svi zidovi su obijani “do cigle” i nanovo malterisani, postavljena je ambijentalna rasvjeta, a stropovi su ukrašeni i obloženi visokokvalitetnim drvetom i drvenim gredama. U dnevnom boravku je ugrađen veliki kamin na drva, a u kupatilu rezervoar za vodu i masažna kada. Police na zidu pored TV-a u dnevnom boravku se izvlače, a kablovi od ozvučenja i uređaja su u zidu. Prilikom nadogradnje balkona, u ovoj lameli urađena je i vanjska fasada zgrade. Pored svega navedenog, vlasnik je izveo instalacije struje, vode i centralnog grijanja prema krovu, a budući kupac može, uz potrebne dozvole, nadograditi još jedan sprat iznad ovog stana. Glavne karakteristike ove nekretnine su kvalitetna adaptacija, niža spratnost, dvostrana orijentacija, svijetle i prozračne prostorije i tražena lokacija sa dosta zelenih površina i svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa električnim uređajima (frižider sa zamrzivačem, šporet i napa), dva LG klima uređaja “Art Cool”, kompletna spavaća soba,  kupatilski namještaj, protočni bojler i kamin, ostaju budućem kupcu GRATIS!

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 3. spratu stambene zgrade u ulici Maršala Tita, u veoma popularnom i traženom naselju  Bulevar. U krugu od cca. 500 metara se nalaze Hotel Mellain, Pivara Tuzla, Glavna pošta, zgrada Opštine Tuzla, Opštinski i Kantonalni sud, MUP TK, Hotel  Grand Tuzla,  Urgentno Klinički Centar tzv. “Gradina”, supermarketi “Bingo”, “Bellamionix”, “DM” i “Mercator”, Mikrostanica Doma zdravlja, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdaništa, osnovne i srednje škole, fakulteti, apoteke,  banke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. ALU/PVC vanjska stolarija sa aluminijumskim žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama i dijelu hodnika. Keramičke pločice u kuhinji sa trpezarijom, kupatilu, dijelu hodnika i balkonu. Video nadzor. Telefonski priključak.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.